Marko i Manuela Bijelić svet novine svet portal
Svet

April 7, 2024 17:00

By

Toni se bori da mu sin i ćerka ne okrenu leđa, Dragana poručuje: Oni su vezani za mene

Marko i Manuela Bijelić najveća su podrška pevačici

Razvod pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka i dalje je glavna tema u svim medijima.

Marko i Manuela BIjelić svet novine svet portal

Ata images

Marko i Manuela Bijelić pružaju majci podršku u teškom periodu

Marko i Manuela Bijelić, ostali su da žive sa pevačicom u Austriji, a Markov potez da otprati svog oca sa društvenih mreža naširoko se komentariše.

Dragana je uvek isticala da je veoma ponosna na svog sina i ćerku i da su oni njen najveći uspeh.

“Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh”, kazala je pevačica o naslednicima.

“Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima”, izjavila je Dragana za hrvatskih “24sata”.

Marko i Manuela Bijelić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Dragana je prošle nedelje priznala da su se ona i Toni razišli još pre tri godine i da žive na različitim adresama. Toni je započeo novi život, te mnogi spekulišu da je sa novom izabranicom živi u Nemačkoj.

Pročitajte Rastanak je bio neizbežan – Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

Međutim, iako je do kraha ljubavi došlo 2021. godine, Toni je i tada pevačici na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine poslao buket cveća sa specijalnom porukom na kojoj je pisalo:

“Volim te kao prvog dana”, pisalo je u poruci, a Dragana je to pred svima prokomentarisala:

“Jao, od Tonija! A od koga bi drugog… Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže… Dobro… On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala”, rekla je pevačica.

Marko i Manuela Bijelić svet novine svet portal

Instagram

Iako je javnost živela u ubeđenju da je brak Dragane i Tonija idiličan, ona je sve obrazložila u saopštenju za medije nedavno:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Molba za pomirenje? Toni Bijelić u dvorac stigao s nadom da opet budu jedno, evo šta mu je Dragana rekla

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram