Marko i Manuela Bijelić svet novine svet portal
Svet

April 5, 2024 17:00

By

Molba za pomirenje? Toni Bijelić u dvorac stigao s nadom da opet budu jedno, evo šta mu je Dragana rekla

Toni Bijelić u dvorac došao je ovim povodom

Dragana Mirković nakon 24 godine se razvodi od supruga, a kako pišu domaći mediji, Toni Bijelić u dvorac došao je da bi suprugu, navodno, zamolio za oproštaj.

Toni Bijelić u dvorac došao svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Toni Bijelić u dvorac došao po oproštaj, pevačice rekla ne? 

Naime, Dragana Mirković je u saopštenju navela da se ona i biznismen razvode nakon 24 godine, a Toni se juče oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gde je Dragana ostala da živi.

Pročitajte Draganin suprug otkrio šta će posle razvoda od imovine vredne 100 miliona dolara pripasti pevačici

Kako pišu domaći mediji, Toni Bijelić u dvorac došao je kako bi pokušao da se pomiri sa Draganom.

Toni Bijelić u dvorac došao svet portal svet

Ata images

Toni Bijelić u dvorac došao s nadom da sve bude kao nekada 

On je prema rečima izvora za “Novu”, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanosti – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

Međutim, pevačica mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir. Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu Bijelić.

Toni Bijelić u dvorac došao svet portal svet

Instagram

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Toni Bijelić u dvorac došao svet portal svet

Instagram

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Pročitajte Seka Aleksić ne oprašta – Nakon što je stiglo saopštenje da se Dragana razvodi i ona je imala šta da kaže FOTO

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – stoji u saopštenju. Brak Dragane i Tonija jeste bio pun poštovanja, ljubav svih ovih godina međutim i oni su dokaz da ništa večno nije. Čuvajte ono što imate.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova rs

FOTO: ATA images