Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal
Svet

April 25, 2024 14:30

By

Goca Tržan živela u jezivim uslovima, nije imala šta da jede, od nehigijene imala ožiljke po licu: Pevačica otkrila detalje iz života

Život Goce Tržan bio je veoma turbulentan

Život Goce Tržan prolazio je kroz razne faze, od srećnog detinjstva, do neuspelog braka i burnog razvoda do mirne luke koju je pronašla s bubnjarom Rašom Novakovićem.

Život Goce Tržan svet portal svet

Ivan Vučićević

A, kako voli izazove Goca Tržan je u jednom trenutku odlučila i da se okuša u rijalitiju, ali ne bilo kakvom, već u onom u najtežem, u kome je morala da preživljava.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

Goca Tržan prisetila se svojih dana provedenih u rijalitiju pa je otkrila kako je izgledalo to vreme provedeno tamo, kao i da li bi opet bila učesnik tako velikog projekta kao što je Survajver.

youtube printscreen

– Ljudi koji idu u rijaliti tog tipa da se tamo predstavljaju u startu greše. Survajver je preživljavanje. Mi kada smo bili nismo imali šta da jedemo, stvarno smo živeli u jezivim uslovima, ja sam se vratila sa ožiljcima na licu, od nehigijene. Drugačije je bilo sve. Bilo je ekstremno teško, ali u takvu sezonu bih se opet prijavila – rekla je Goca za

Život Goce Tržan se posle rijalitija potpuno promenio

Podsetimo, Goca je u Survajveru 2010. godine pobedila, a posle toga se njen život drastično promenio, razvela se od Ivana Marinkovića, a potom stupila u vezu, a zatim i brak sa Rašom Novakovićem.

A, pevačica i sad tvrdi da joj je učešće u pomenutom rijalitiju jedna od najboljih odluka u životu.

Život Goce Tržan svet portal svet

Rajko Ristić

– Survajver je treća najbolja stvar koja mi se desila u životu, posle udaje i rođenja ćerke. Borila sam se kao zmaj! Brzo sam se navikla na nedostatak hrane i higijene. Ali, bude li mi neko spomenuo pirinač u narednih godinu dana, biće svađe! Na Filipinima sam smršala sedam kilograma – izjavila je Goca po dolasku u Srbiju. Pevačica nije bila rečita po pitanju svoje pobede u rijalitiju.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES