Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal
Svet

April 9, 2024 22:07

By

Imali su idealan brak, savršen odnos, a onda je ova žena stala između njih: Ona je Goci Tržan zagorčala život

Goca Tržan i Ivan Marinković zbog ovoga su u lošim odnosima

Ivan Marinković, učesnik rijalitija “Elite”, i pored zabrane da priča o njoj i pominje je dok je u rijalitiju, otvorio je dušu i progovorio o svojoj bivšoj supruzi Goci. Goca Tržan i Ivan Marinković su, kako tvrdi on, bili u odličnim odnosima, ona je podržala njegov ulazak u rijaliti, a onda se odjednom sve promenilo.

Goca Tržan i Ivan Marinković svet portal svet

Rajko Ristić

Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki početci kraja koji se vide. Onda je bio jedan period u kome se njišta nije dešavalo, ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala jednu žurku, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, ja više zbog rijalitija, ona zbog svog posla – započeo je priču Ivan.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti. Tamo imao vezu sa Miljanom. Tu se sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju, sem što se čujemo  oko alimentacije, kada ja proverim da li su pare legle na račun. Poslednjih nekoliko godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati – počeo je Ivan izlaganje, a potom otkrio šta ga je najviše izbacilo iz takta:

Goca Tržan i Ivan Marinković svet portal svet

Ata images

– Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neki virusnu infekciju mozga, ona je pričala da spasila mi je život, odvela me u bolnicu.nisam imao nikoga. To što je pisala je i istina i nije. Ona to sada predstavlja posle 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda. Ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno – rekao je Ivan, a potom priznao da su pre rijalitija imali korektan odnos.

Goca Tržan i Ivan Marinković  slagali su se sve do njegove veze s Miljanom

– Ja sam imao njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti, “Farma” se završila i mi smo ispeglali odnose. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Neposredno do pre dan pred ulazak imao sam i Gocinu podršku.

Goca Tržan i Ivan Marinković svet portal svet

Ata images

Ja ništa loše nisam uradio, niti sam tukao nekoga, niti neke stvari loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da se moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj – rekao je Ivan, a potom priznao da Goca negoduje zbog odnosa s Miljanom Kulić:

– Oni moj odnos sa Miljanom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES