brak goce i ivana
Svet

25 маја, 2022 20:00

By

Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao: Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život!

Brak Goce i Ivana – Pakleni dani za pevačicu 

Pevačica Goca Tržan progovorila je o najgorim momentima u životu i otkrila da je bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću spasila život kada je zbog upale mozga i nekontrolisanog ponašanja završio u duševnoj bolnici. Iako su tada prebrodili krizu, ubrzo su se razveli jer se otac njene ćerke Lene odao porocima.

Pročitajte: Goca Tržan ne može da prežali što se udala: Brak sa njim je čista greška

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Reč je o encefalitisu, odnosno upali mozga, bolesti zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se mešao. Bukvalno sam mu spasila život tada, on kao ranjena životinja, opirao se, tada sam dojila, došla je Hitna, policija je morala da ga odvede zbog manifestacije bolesti. Stavili su mu lisice i u gaćama izveli, rekli su da je za “Lazu”, da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi – otvorila je dušu pevačica u emisiji “Preživeli” prenosi „HELLO!“

Pročitajte: Malo je onih koji su se usudili da mi se zamere: Goca Tržan brutalno o koleginicama a o Lepoj Breni

Ivan Marinković je i sam objasnio jednom prilikom da je ta noć bila je za njega najstrašnija.

– Odem u urgentni u 3 ujutru, skener, ništa se nije tad videlo. Dali su mi infuzije i prestalo mi je, ali nakon 3 dana nastala je kulminacija svega toga. Dobio sam ludilo od tolikog bola, ležao sam u krevetu sa ženom, povraćao sam, udarao glavom u zid, nju sam gurao i sve sam šutirao oko sebe, kao da te neko buši – rekao je on i dodao:

– Moja tetka kaže, pozovite policiju, došla dva pandura, ja sam se borio sa njima, i na kraju sam bio go i stavili su mi lisice pa odveli u bolnicu. Imao sam meningitis, a to su kasnije tek ustanovili.

Brak Goce i Ivana – Onda su upali u najgoru fazu

Pakao je, međutim, tek usledio.

Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, ko se kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu da je on kriv, oboje smo, jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, prelivala je…

Pročitajte: IVAN MARINKOVIĆ PODIŽE TUŽBU PROTIV GOCE TRŽAN: Smislio plan da UNIŠTI bivžu ženu, i to zbog OVOG!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio KAT Hair&Beauty (@studiokat_)

– Iako smo se dogovorili da bude bez medija, možda je želeo osvetu, i dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sada, ali opet bih sve isto zbog ćerke. Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je prisebna. Ivan je njoj samo biološki otac. Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je to videla od Raše.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello / Kurir

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram