Svet

23 Maja, 2022 18:35

Malo je onih koji su se usudili da mi se zamere: Goca Tržan brutalno o koleginicama a o Lepoj Breni…

Goca Tržan koleginice nikad ne spominje u negativnom kontekstu ali o ovome ima jasan stav 

Goca Tržan – Koleginice znaju moj stav

Popularna pevačica Goca Tržan, koja inače važi za jednu od najiskrenijih pevačica na estradi, govoreći o svom poslu i karijeri, pa onda i kolegama, istakla je da na estradi postoje prava i iskrena prijateljstva iako mnogi u to ne veruju.

Pročitajte: Goca Tržan ne može da prežali što se udala: Brak sa njim je čista greška

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Ne znam zašto se misli da na estradi nema pravog prijateljstva. Niti ja volim sve kolege niti sve kolege vole mene. Družim se samo s onima koji mi odgovaraju, koji su mi slični. Volim svoje koleginice iako ne slušam njihovu muziku. Da dođe do toga da nekog ne volim, taj mora mnogo da mi se zameri, a malo ih je koji su se usudili da mi se zamere – počela je Goca za „Alo“, pa naglasila da se nikad nije pokajala zbog svog britkog jezika i izričitog stava.

– Nije mi žao što imam jasan stav o svemu što se dešava oko mene koliko god da me je to koštalo, pao Meteor na mene i sve je kako treba da bude – ispričala je ona, koja se za razliku od pojedinih koleginica nikada nije opterećivala skupom garderobom.

Pročitajte: Pevačica ozbiljno ugrozila zdravlje? Goca Tržan progovorila o problemu sa kojim se suočava!

Podsetimo, velika se prašina podigla se i oko haljine u kojoj se Goca pojavila na Sekinoj promociji albuma budući da je i Lepa Brena, koja je bila na svadbi sina Suzane Jovanović takođe obukla identičnou kreaciju. Ovaj modni trenutak mnogi su okarakterisali kao neprijatan, međutim Goca se time uopšte nije opterećivala.

Ne opterećujem se time šta nose moje koleginice i da li imaju nešto što ja nemam ili obrnuto. Daleko mi je važnije šta ljudi rade nego šta oblače i kako izgledaju. Svako ima pravo da izgleda kako želi, iako se u našem sistemu vrednosti forsira da svi izgledamo isto – rekla je pevačica.

Pročitajte: Lepa Brena dugo krila da joj bolest utiče na život! Evo s čime se bori!

Zatim, Tržanova je prokomentarisala i trend gledanja u šolju, horoskopa, tarota…

Ne verujem u retrogradne Merkure i ostala s*anja. Takve budalaštine utiču samo na ljude koji u to veruju, a ja svakako nisam jedna od njih – zaključila je ona za pomenute medije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Rajko Ristić / ATA images / Instagram