Svađa Goce Tržan i Maje Nikolić
Scandal

April 21, 2022 12:24

By

Goca Tržan ne može da prežali što se udala: Brak sa njim je čista greška

Pevačica Goca Tržan o braku sa rijaliti igračem i bivšim suprugom Ivanom nema baš lepo mišljenje 

Pošto nema dlake na jeziku i surovo je iskrena, pevačica Goca Tržan priznala je da je prvi brak, sa Ivanom Marinkovićem, koji je kasnije postao zvezda rijalitija, sklopila zbog toga što joj je bilo dosadno.

– Smem to da kažem sada, ali ta “greška” donela mi je najveću radost i nagradu u mom životu, ćerku Lenu – rekla je pevačica jednom prilikom za medije:

Pročitajte: Goca Tržan ima PROBLEME sa ćerkom! Ne zna šta da radi sa njom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Njih dvoje u braku su bili četiri godine, a Goca se ubrzo posle toga venčala sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je prošlog leta, posle deset godina građanskog, sklopila i crkveni brak.

Goca i Raša već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im to, za sada, ne uspeva, ni posle nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje.

Pročitajte: Miljana proganja Gocu Tržan! Danima je zove! Želi da im se deca upoznaju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Pevačica Goca Tržan – Peta neuspela vantelesna

Goca i Raša se za potomstvo bore već više od sedam godina, a za to vreme ovo je peta vantelesna oplodnja, koja nažalost nije uspela.

Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna – sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji „Premijera”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Tržanova se osvrnula i na „Pesmu za Evroviziju” i istakla da nije bila u mogućnosti da prati festival, jer je bila iscrpljena zbog situacije u kojoj se našla.

– Nisam gledala jer sam bila slaba, nisam spavala, pa sam bila psihički lošije. Ali sam sutradan gledala neke snimke i baš sam zadovoljna koga šaljemo – kazala je ona.

Goca se trudi stoički da podnese ovu situaciju i gleda napred. Jedna je od onih što teške trenutke dočekuje sa osmehom na licu i optimizma joj nikad ne manjka.

– To je nešto sa čim se rodiš. Ja sam dobila to nešto i hvala Bogu na tome. Imam ja puno razloga da budem srećna i zadovoljna – rekla je Goca Tržan.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram