luna i marko
Svet

April 17, 2022 10:00

By

Luna ovo mora da trpi da bi sačuvala brak sa Markom

Luna i Marko Miljković uživaju u odrastanju svoje ćerkice Mie, a otkako su se preselili u novi stan imaju i veći komfor. Njihovi prijatelji kažu da se Luna potpuno promenila i da je od one nervozne i uplakane devojke koju smo gledali u rijalitiju, poslala smirena i srećna mlada žena.

Luna i Marko imaju prećutni dogovor

luna i marko

Rajko Ristić

Marko se trudi da joj u svemu udovolji, pa se ni jednog trenutka nije bunio da Luna održi čvrste veze sa svojom majkom Anabelom i da se svakodnevno viđaju, jer zna koliko su njih dve vezane uprkos čestim sukobima. Mama i ćerka stalno šetaju po kraju, Anabela pomaže oko bebe, ali Marko baš i ne učestvuje u tim ženskim aktivnostima i pričama. On za to nema ni vremena niti ga to interesuje, a možda ni ne želi da dođe u situaciju da se sporečka sa taštom jer ionako imaju bogatu istoriju sukoba i međusobnih optužbi koje su se napokon slegle.

Pročitajte: Prepisuje od ćerke! Anbela hoće da se pbogati kao i Luna

luna i marko

Rajko Ristić

Luna je očito svatila da to od njega ne treba ni da traži ako želi da ima miran i stabilan brak bez rasprava i nervoze. Sa majkom se viđa bez Marka, site se ispričaju, prošetaju, Anabela pričuva bebu kad treba i svi su zadovoljni. Sa Gagijem je pak druga priča. On je u odličnim odnosima sa zetom i čest je gost u njihovom novom stanu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ