Posao Lune i Marka
Scandal

February 20, 2022 17:00

By

Marko van sebe od sreće, Luna POBEDILA BOLEST! Otkriveni svi detalji ozdravljenja!

Kako SCANDAL! saznaje, Luna Đogani navodno je rešila sve psihičke probleme koji su je mučili nekoliko godina unazad! Ona navodno ističe da tek sad oseća da je sve to iza nje, a u svemu joj je najviše pomogla činjenica da je postala majka, kao i njen suprug, Marko Miljković koji joj pruža svu ljubav i pažnju.

Markova ljubav podstakla Lunu da se izbori sa svim problemima

Foto: Ivan Vučićević

Od prvog rijalitija u kom je bila, Luna je izgubila samopouzdanje, postala je ranjiva, povodljiva. Svakakve muke su je morile svih ovih godina i to se odrazilo na njeno psihičko stanje – objašnjava nam izvor i dodaje:

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE: ŠOKANTNO PRIZNANJE Đoganijeve ćerke: „Luna i ja se nikada nismo upoznale, a očeva porodica se udaljila od mene!“

– Ona je i sama javno govorila da je posećivala psihoterapeuta i da je jedno vreme pila antidepresive. Naravno, otkako je udata i ima bebu, ona je bivala sve bolje, ali je Marko ipak osećao da nije to to. Kad god bi joj predlagao da izađu, putuju, provedu se… Ona je odbijala, samo se zatvarala u kuću i izbegavala ljude, strogo se držala porodice. Srećom, Marku je bilo jasno da je depresija po sredi, te je bodrio Lunu da nastavi sa posetama psihoterapeutu. Ima sigurno šest meseci kako se potpuno posvetila sebi i svom zdravlju i sada se i te kako oseća pomak, depresija je definitivno iza nje. Sigurno ste primetili da se pokrenula, putuje sa Markom, izlazi, ima ideje, razmišlja i o poslu. Ma prezadovoljna je, a Marko plače od sreće kad je vidi da je zadovoljna i da je više ništa ne muči – završava naš izvor.

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE: Nadina TUŽNA PRIČA nateraće vam suze na oči! Pevačica danima ne izlazi iz kuće, prijatelji joj ne svraćaju?

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images