Star

February 20, 2022 16:00

By

Nadina TUŽNA PRIČA nateraće vas na suze: “Zbog njega mi više ni prijatelji ne dolaze!”

Nada Topčagić ponosna je na svog psa Badžu, ali i mnogo tužna što ne može nigde da ode, jer nema kome da ga ostavi. Kako nam se požalila, pas je mnogo star i zahtevan i samo ona ume da se brine o njemu.

Nada Topčagić kuka na sav glas – Svi se plaše mog Badže

Foto: Bojan Vuković

– Moj Badža ima punih 15 godina, pa je počeo i otežano da hoda. On je poprilično veliki i krupan pas, pa ga se svi plaše. Kad treba negde da odem na par dana, nemam kome da ga ostavim. Niko neće toliko kuče da drži u stanu, a i plaše ga se. Vučem ga svaki put kada idem na Taru, pa kad idem za Crnu Goru moram i njega da povedem. Već je i njemu teško da toliko putuje. Baš imam problema s njim, ali šta ću moj je i mnogo ga volim. Nikada ga ne bih ostavila u onim vrtićima za pse, ipak se ja najbolje brinem za njega – objašnjava Nada i ljutito nam otkriva.

PROČITAJTE: Nada Topčagić OTKRILA: „Rada Manojlović lupetara i zato sada mora da trpi“!

Foto: Bojan Vuković

– U poslednje vreme ni prijatelji neće da mi dođu u kuću, kažu ma beži, plašimo se onog tvog kučeta. Ej, jeste on onako opasan kada ga pogledaš, ali je mator i nema taj snage ni da skoči na nekog. Ma ljudi su čudni, a ja ga držim u kući ko malo vode na dlanu, non-stop ga kupam i sav je mirišljav. Čistim za njim i ne može niko da mi kaže da je kod mene u stanu ko u nekoj štenari. To su uglavnom oni koji ne vole pse. Neka ih, nema veze kad su takvi i ne moraju na kafu da mi dolazebila je iskrena Nada.

PROČITAJTE: ŠOK VEST UZBURKALA SRBIJU! Nakon priča o razvodu, Jelena spremna za NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE!

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković