luna đogani i marko miljković
Scandal

9 Januara, 2022 18:00

Luna UCENILA Marka! Ako misliš da ostanem sa tobom, OVO mora da promeniš!

Luna i Marko Miljković uživaju u porodičnoj sreći, posebno u ovim danima praznika. Više nigde i ne skitaju, uglavnom žive mirnim i povučenim životom, a ćerkica Mia im je oboma najveća radost!

Međutim, kako SCANDAL! saznaje, Luna ipak želi da se Marko u jednoj stvari promeni, a to se tiče njene porodice.

Jedina stvar koja Lunu muči je to što Marko čvrsto stoji iza svojih stavova, pa još uvek ne prašta neke situacije koje su mu priredili članovi njene porodice – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

Luna Djogani Marko Miljkovic

Ivan Vučićević

Ona je svesna da on ima principe od kojih ne odstupa, ali kako sada imaju dete i jako su srećni, to njegovo praštanje njenima jedina je karika koja nedostaje da budu potpuno srećni. Zamolila ga je da krene malo u crkvu, da počne da posti i da od monaha nauči kako da prašta. Čak mu je kroz šalu poručila: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno – prepričava naš izvor i dodaje:

On joj je obećao da će dati sve od sebe da se promeni i zamolio je da mu samo da još malo vremena. Njega je ćerkica već dosta smekšala i nije više onako grub kakav je umeo da bude, tako da mu zaista malo fali da oprosti svima i da konačno svi budu srećna i velika porodica – zaključio je naš izvor.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN