Svet

November 14, 2023 17:00

By

Najveća želja biće ispunjena, priželjkuju dečaka: Luna i Marko obradovali vestima o trećem detetu

Treće dete Lune i Marka doneće veliku radost

Luna Đogani jutjuberka i rijaliti zvezda porodila se pre nešto više od mesec dana kada je na svet donela drugu ćerku kojoj su dali ime Lana. Međutim, izvor blizak Anabeli otkriva da uskoro stiže i treće dete Lune i Marka.

Treće dete Lune i Marka

Ata images

Treće dete Lune i Marka več je uveliko tema poznatog para

Kako Paparazzo saznaje, Marko Miljković se dogovorio sa svojom ženom da sačekaju još šest meseci i da onda počnu da prave treću bebu. Posle dve devojčice njih dvoje žele da dobiju i sina, ali da razlika u godinama između dece ne bude prevelika.

Pročitajte Luna Đogani je sad druga žena – Plastični hirurg i frizer je potpuno transformisali (foto)

Iako im je doktor rekao da bi trebalo da sačekaju najmanje godinu dana zbog Luninog zdravlja i carskog reza koji ne bi trebalo da se radi tako učestalo, njih dvoje ipak žele da što pre dobiju još jednu bebu, a nadaju se da će ovog puta biti dečak.

Treće dete Lune i Marka

Ata images

Treće dete Lune i Marka je sada glavna tema u njihovom domu. Oni već imaju ime koje su spremili za dečaka dok nisu saznali da Luna i drugi put nosi devojčicu, ali to drže u tajnosti. Luna se oseća odlično iako je pre samo mesec dana rodila drugu ćerku Lanu.

Pročitajte Luna i Marko žive bajku – U ovom raju živeće sa porodicom, soba za bebu očarava FOTO

Čak su i dadilju otpustili jer žele sami da se brinu o ćerkama, ali im Anabela pomaže svaki put kada je pozovu. I ona je bila presrećna kada je čula njihov plan za treću bebu i maksimalno ih podržava. Lunina mama smatra da su deca najveće bogatstvo i da Luna i Marko treba da ispune svoj san da imaju petoro dece.

Treće dete Lune i Marka

Ata Images

Oni se nadaju da će Bog da usliši njihove molitve i da Luna više neće imati problema u trudnoći, pošto je pre dve godine izgubila bebu posle čega joj je trebalo šest meseci da pobedi depresiju i da opet bude ona stara.

Tada su joj najviše pomogli Marko, kao i majka Anabela koja se nije odvajala od nje, kaže naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić