Zdravstveno stanje Lune Đogani
Svet

December 31, 2022 17:30

By

Stravične vesti iz doma Lune Đogani: Fanovi se mole za nju, završila na kiseoniku FOTO

Zdravstveno stanje Lune Đogani je narušeno

Za Lunu Đogani ovo je bila veoma teška godina. Nedavno je i sama to otkrila u jednom intervjuu gde je kazala da je od prvog januara 2022. godine bilo više padova nego uspona. Godinu na izmaku ona i Marko Miljković dočekali su bolesni, bili su pozitivni na korona virus, a problemi su se samo nizali.

Pročitajte: Oproštaj od najvoljenijeg bića – Najbolniji dan Lune Đogani

Zdravstveno stanje Lune Đogani

Foto: Instagram

Jedina svetla tačka pored ćerkicinog prvog rođendana koji su proslavili u junu, bio je put u Ameriku kao ostvarenje jednog velikog životnog sna. Međutim, baš ta Amerika donela joj je i loše vesti. Kako je bila u ranoj trudnoći, plod se nije zadržao a kao potencijalni razlog prekida trudnoće doktorka joj je navela dugačak put avionom, koji se ne savetuje trudnicama.

Bilo kako bilo, ona uvek pronađe razlog za sreću i osmeh pa je tako uz pomoć i podršku najbližih lako pregurala sve životne udarce, međutim sada se javio novi problem. Naime, zdravstveno stanje Lune Đogani je drastično narušeno, a influenserka se obratila svojim fanovima fotografijom na kojoj se inhalira.

Pročitajte: Operisana Luna Đogani, Marko sve potvrdio – Njena majka se borila sa sličnom opakom bolešću

Zdravstveno stanje Lune Đogani

Foto: Instagram

– Bože, daj nam samo zdravlja – napisala je Luna vidno ispijena i slomljena od bolesti.

Nadamo se da će zdravstveno stanje Lune Đogani koliko već sutra biti bolje, te da će joj 2023. biti u mnogome lepša od prethodne godine.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram