Gubitak bebe
Svet

28 децембра, 2022 09:00

Oproštaj od najvoljenijeg bića: Najbolniji dan Lune Đogani

Gubitak bebe Luni zauvek promenilo život

Luna Đogani u novembru izgubila je bebu u 12. nedelji trudnoće, a sada je progovorila o tom velikom udarcu i teškom periodu.

Pročitajte: Otkrivamo – Evo kako je Luna Đogani uspela da smrša posle porođaja, zavirite u njen jelovnik

Luna izgubila bebu

ATA images

– Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i videti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: „Okej, idemo dalje, biće, desiće se ponovo„. Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lepe stvari – ispričala je ona u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Pročitajte: Posle operacije tumora dojke Luna Đogani ponovo posetila lekara

jelovnik lune đogani

Rajko Ristić

Đoganijeva je otkrila da su se ona i njen partner Marko Miljković umorili u godini koja nam je na izmaku, te je ispričala da nemaju planove za Doček 2023.

– Prošle godine smo izašli da proslavimo Novu godinu, Mia je bila baš beba. A ove godine nećemo, bićemo malo mirniji jer nam je ova godina bila baš burna. Ova godina nam je bila baš… Prvog januara smo bili zaraženi koronom, haos, sve se ređalo, loše stvari, jedna za drugom. Zato smo ove godine odlučili da proslavimo lagano, u krugu prijatelja, neka večerica, kući, sa ćerkicom, možda i legnemo ranije, tako nam odgovara. Umorili smo se malo od 2022. godine – navela je Luna.

Pročitajte: Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

Foto: Rajko Ristić

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković započeli su svoju romansu pred kamerama rijalitija „Zadruga“, a po izlasku nastavili su život zajedno.

Par se venčao u maju prošle godine, a mesec dana kasnije dobili su ćerku Miu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić