Scandal

5 Oktobra, 2021 16:00

Marko Miljković SPREMA tužbu! Hrvatima će uzeti OZBILJNE pare!

Hrvatski mediji su povezali Lunu Đogani sa ubicom Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja i naširoko izveštavali o nedavnoj rođendanskoj proslavi Luninog supruga i rijaliti zvezde Marka Miljkovića, ali tako što su ga pomešali sa likom i „delom“ zloglasnog koljača Marka Miljkovića, desne ruke Velje Nevolje.

Marko Miljković SPREMA tužbu!

Hrvatski  portal nije proverio da rijaliti zvezda i koljač Velje Nevolje imaju isto ime,  već su mu dali nadimak ‘Opasni Marko“. Nakon toga oglasio se i Lunin suprug Marko Miljković zgrožen bizarnim pisanjem hrvatskih medija.

marko luna nethr

Malo je reći da sam zgranut, ja to nisam ni video, ali ljudi koji me prate su mi poslali na mreže. Pazite ovo se nije desilo laicima, već novinar zemlje koja je članica Evropske unije. Da li je moguće da ovako nešto stave, a da pri tom ne pročačkaju malo o kome se radi. Stavili su fotografije moje supruge, kao da je udata za najvećeg kriminalca. Prvo to, drugo punim imenom i prezimenom me staviti u kontekst koji nema veze s mozgom. Nisam još, ali ću ozbiljno da se posavetujem sa advokatom, ovako nešto i te kako ima podlogu za ozbiljnu tužbu – rekao je šokirani Miljković, piše Republika.

Podsetimo, hrvatske medije prenosili su rođendan rijaliti učesnika Marka Miljkovića, pomešavši ga sa Markom Miljkovićem desne ruke Velje Nevolje, te ga nazvali “Opasni Marko“ iako taj nadimak ne nose ni jedan ni drugi.

FOTO: ATA IMAGES