Bivša devojka Marka Đokovića
šokantno

27 Novembra, 2022 22:00

Hteo je sa njom brak i decu, a onda je pao u depresiju: Ova poznata glumica slomila je srce Marku Đokoviću FOTO

Bivša devojka Marka Đokovića ova je poznata glumica

Marko Đoković otišao je iz Srbije pre nekoliko godina zato što nije mogao da istrpi pritisak kao Novakov mlađi brat. Sreću i mir pronašao je u Marbelji, a nedugo nakon odlaska u Španiju pronašao je i ljubav svog života, Leti Tesari, lepu brazilsku dizajnerku sa kojom uživa godinama u skladnom odnosu.

Pročitajte: Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom! Evo šta se dešava među braćom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Kako se davno spekulisalo, srednji sin Dijane i Srđana Đokovića spakovao je kofere i otišao daleko iz rodnog Beograda zbog propale ljubavi. Naime, bivša devojka Marka Đokovića ostavila je duboke rane na njegovom srcu, s obzirom da je Novakov brat sa njom planirao da zasnuje porodicu, ali ljubav ipak nije opstala.

Pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula je vest da je Marko Đoković uplovio u ljubavnu vezu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović. Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, medijsi su ih pratili u stopu te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Pročitajte: Marko Đoković u vezi sa sestrom Slobode Mićalović

Bivša devojka Marka Đokovića

Foto: Instagram

Poznato je da je bivša devojka Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost. Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane. Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram