Saška Đoković
Svet

August 25, 2023 13:00

By

Saška Đoković otkrila kakav je zapravo Đorđe, Dijana i Srđan nisu slutili da će ih istina tako pogoditi

Saška Đoković otkrila koliko je njen suprug divan 

Saška Đoković koja već izvestan period uživa u braku sa bratom Novaka Đokovića otkrila je putem Instagram priče istinu o tome kakav je Đorđe u braku i koliko joj je promenio život.

– I za kraj, moj Đonga. On mi je pokazao kako zapravo svaki muškarac treba da se ponaša prema svojoj devojci, kasnije i supruzi. Pre sam uvek jurila, nije me držalo mesto, sve mogu ja sama i ne treba mi ničija pomoć. Hiperaktivna i temperamentna. A onda je došao on i pomrsio sve konce za koje sam se držala. Uneo mi je mir i čistu emociju iz kojih nam se dešavaju najlepše stvari. Sreća je kada u ovom nenormalnom svetu imaš svoju osobu, onu koja te voli bezuslovno i na koju u svakom trenutku možeš da se osloniš – glasilo je javno obraćanje Saški svom suprugu…

Saška Đoković

Ove emocije su čiste, pa se pretpostavlja da su Dijana i Srđan baš dirnuti ovom izjavom snaje koja je u njihovu familiju ušla i ne tako davno.

U intervjuima koje je Saška davala otpočetka njihove veze često je isticala i stavljala u prvi plan Đoletovu nežnost koja je po svemu sudeći karakteristična i Noletu i trećem bratu, Marku koji živi u inostranstvu.

Saška Đoković

Instagram

Snaja Dijane i Srđana Đokovića rodila je sina pre nekoliko meseci i time u porodicu Đoković donela neopisivu sreću. Nakon Stefana i Tare njihov sin Aleksandar treće je unuče čije se rođenje takođe slavilo u radosti i veselju nekoliko dana.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram