Bivši dečko Aleksandre Prijovićsvet portal svet
Svet

April 23, 2024 13:15

By

Perućica priznao da ovo ne može da prežali: U sve umešana njegova bivša devojka Aleksandra Prijović

Bivši dečko Aleksandre Prijović žali za jednom pesmom

Pevač Ljuba Perućica odbio je jednu pesmu koja je postala veliki hit i za tim veoma žali. Bivši dečko Aleksandre Prijović kako sam priznaje imao je priliku da snimi numeru “Ne pitaj”, koja je u izvođenju Aca Pejovića postala veliki hit.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Tokom decenijske karijere, kaže, dešavalo mu se to nekoliko puta, ali ipak za ovom pesmom oseća najevću žal.

– Desilo mi se zapravo da sam odbio pesmu koja je postala veliki hit, a to je “Ne pitaj”. Bila je ponuđena meni, ali je ja nisam čuo – rekao je Perućica.

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

– Takođe mi se desilo da sam snimio sa duet sa koleginicom Kristinom iz Makedonije i kada sam preslušao činilo mi se da se neću snaći, a ispalo je strava – rekao je Ljuba.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Ipak, pevač tvrdi da se moraju osetiti stihovi numere jer se samo tako može preneti emocija i na druge ljude.

– Kada pročitam tekst treba da shvatim da ja treba da ga iznesem i otpevam i da ljudi to prihvate, ali ne može sve da legne svakome. Kao što ne može svako da nosi neki stil oblačenja, isto je. Nekada mi se pesma svidi na prvo slušanje, ali tek kad je ja otpevam shvatim da to nisam ja. Jednostavno sve mora da se proba, pa tako i pesma. Na prvo slušanje ne možeš ništa da znaš. To ti je kao kad vidiš lepu patiku na oko, a probaš i ne sviđa ti se kako ti stoji – objasnio je pevač za Grand.

Bivši dečko Aleksandre Prijović odbio pesmu koju je ona kupila

Međutim, još jedna zanimljivost je to da je Aco Pejović numeru “Ne pitaj” dobio od svojih kumova Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na poklon.

Poklon je od moje kume i mog kuma, Aleksandre i Filipa. Oni su preslušavali neke pesme kod Saše Nikolića, za nju, i ona je čula ovu pesmu i rekla “E, gotovo, kupljeno, ovo je za mog kuma” – rekao je svojevremeno Aca.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Podsećamo, Aleksandra i Ljuba su bili u vezi pre nego što je ona započela vezu s Filipom.

– Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo – trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje – rekao je Perućica koji je ostao s njom u odličnim odnosima i koji je oduvek verovao da će Aleksandra postati velika zvezda.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet

Instagram

– Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide – istakao je Ljuba u emisiji “Ispovest”.

AUTOR: SVET

IZVOR: GRAND

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM