Jelena Karleuša i Duško Tošić svet novine svet portal
Svet

April 28, 2024 11:45

By

Konačno se oglasio i Duško Tošić: Ovo baš boli, nema reči koje bi zadale jači udarac

Duško Tošić uživa na luksuznoj destinaciji

Juče je Jelena Karleuša u pratnji svog tima u crnom džipu marke “Mercedes” stigla do popularnog tržnog centra u Beogradu ispred kojeg su je čekali mnogobrojni fanovi. Nezapamćena gužva i stotine fanova satima su strpljivo čekali svoj red da dobiju sliku i potpis od pop dive.

Duško Tošić uživa svet novine svet portal

AntonioAhel/ata images

Dok Duško Tošić uživa u Dubaiju, Jelena Karleuša se slika sa fanovima

Naime, povodom izlaska fizičkih izdanja albuma “Alpha” i “Omega” u formi CD-a i ploče, Karleuša je organizovala je druženje sa obožavaocima u jednom beogradskom šoping centru. Kada je stigla, nastao je potpuni kolaps od vriske njenih fanova, a pop diva se zahvalila svima koji su došli.

“Ćao svima.. Dobro došli, hvala puno svima što ste došli u ovolikom broju. Sigurna sam da ćemo se lepo družiti, zabaviti i slikati, tiktokove, storije, selfije…. Još jednom hvala Vam puno što ste došli, ja ne bih bila ovde gde jesam da nije bilo Vas. Hvala za “Aplha” i “Omega” uspeh albuma, hajde da počnemo da se družimo i imamo jednu divnu uspmenu”, reči su kojima se obratila Jelena fanovima koji su okupirali tržni centar.

Duško Tošić uživa svet novine svet portal

AntonioAhel/ata images

I dok je Jelena uživala sa svojim fanovima, fotografisala se i delila potpise, oglasio se Duško Tošić.

Bivši fudbaler i sadašnji fudbalski menadžer ne oglašava se svakodnevno na društvenim mrežama, ali je juče iskoristio priliku da pokaže gde trenutno boravi.

Pročitajte Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik – O poznatom paru nisu štedeli reči, spomenuli i Lunu

Očigledno je da Jeleninog još uvek zakonitog supruga ne zanimaju i ne dotiču okolna dešavanja jer je na svom Instagram storiju postavio fotografiju sa plaže na osnovu koje se može zaključiti da Duško Tošić uživa.

Ova njegova objava je izazvala brojne komentare s obzirom da je ova destinacija Jeleni Karleuši jedna od omiljenih i da uvek tu dolazi kada želi da se odmori od brojnih nastupa.

Duško Tošić uživa svet novine svet portal

Instagram printscreen

Podsetimo, Duško zbog svojih obaveza često nije u Srbiji, a nedavno se pohvalio fotografijom iz rodnog mesta, koje je uspeo da poseti.

Pročitajte Karleušu će ovaj prizor slomiti – Duško je srećan pored lepe brinete i to više ne krije FOTO

Naime, on je jedan topli, aprilski dan proveo u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina. Uživao je na obali reke Tamiš gde je pecao u miru i tišini, odakle je podelio ovaj predivan prizor.

Duško Tošić uživa svet novine svet portal

Instagram printscreen

Proslavljeni fudbaler je veoma vezan za svoju porodicu pa svaki slobodan trenutak kada je u Srbiji voli da provodi sa svojom majkom u rodnom selu Orlovat, sa ćerkama i sa sestrom Katarinom i njenom porodicom.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram