Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 14:15

By

Karleušu će ovaj prizor slomiti: Duško je srećan pored lepe brinete i to više ne krije FOTO

Tošićeva sestra Katarina proslavila rođendan

Fotografija Duška Tošića koja je juče osvanula na “Instagramu” izazvala je brojne komentare. Naime, Tošićeva sestra Katarina juče je proslavila četrdeset i treći rođendan, a tim povodom bivši fudbaler se oglasio na društvenim mrežama.

Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal

ATA images

Tošićeva sestra Katarina imala je poseban povod za slavlje

Duško je poželeo da cela javnost sazna za lep povod za slavlje u njegovoj porodici. te je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz aviona gde su nasmejani i zagrljeni.

Objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz aviona, gde su zagrljeni i nasmejani.

“Srećan rođendan”, napisao je Tošić i označio svoju sestru Katarinu, koja je ovu objavu podelila i na svom Instagramu.

Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal

Instagram printscreen

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Poznato je da su Tošić i njegova sestra veoma vezani, te da ne kriju koliko se vole i poštuju. Praznike najčešće provode zajedno i u krugu porodice, a tu ljubav preneli su i na svoju decu, pa Atina i Nika na Katarininu ćerku gledaju kao na rođenu sestru.

Nijedan važan događaj u Duškovom životu nije prošao bez njegove sestre. Prisustvovala je svim zabavama koje su on i Jelena Karleuša organizovali, praznike je provodila s njima, a bila je i nekoliko puta njegov gost i u Turskoj i u Kini. Katarina je svom bratu oduvek bila najveća podrška, posebno tokom turbulentnog perioda kroz koji je prolazio kada je njegov brak u pitanju.

Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal

Instagram printscreen

Iako iza sebe ima uspešnu fudbalsku karijeru i sada važi za jednog od najboljih fudbalskih menadžera, Tošić nikada nije zaboravio svoje korene, a u prilog tome govori činjenica da slobodno vreme najradije provodi sa majkom u rodnom selu Orlovat pa često sa svojim ćerkama poseti i sestru Katarinu koja sa svojom porodicom živi u Zrenjaninu.

Pročitajte Duško Tošić obelodanio vezu – Fudbalski menadžer ipak srećan u ljubavi ali na drugoj adresi FOTO

Katarina Prodanović nekada je bila bliska i sa snajom Jelenom Karleušom, posećivale su se i letovale zajedno, ali ti dani su, čini se, davno iza njih nakon saznanja da se Duško i Jelena razvode.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram