Duško Tošić priveden svet novine svet portal
Svet

May 31, 2023 22:00

By

Duško Tošić obelodanio vezu: Fudbalski menadžer ipak srećan u ljubavi ali na drugoj adresi FOTO

Fudbalski menadžer Duško Tošić sam na putovanju 

Duško Tošić ne voli baš često da se oglašava na društvenim mrežama i nimalo nije lako ući mu u trag.

Nije raspoložen ni za priču sa medijima, a ne viđamo ga ni na javnim događajima, osim na nekim odabranim sportskim manifestacijama. Ipak, proteklih dana odlučio je da nas detaljnije izveštava o svom kretanju.

Pročitajte Nika Tošić se promenila preko noći – Smršala deset kilograma, kosu ofarbala u plavo, svi misle da je manekenka 

Prva ljubav Duška Tošića

Instagram

Fudbalski menadžer Duško Tošić objavio sliku svoje najveće ljubavi

Ako je verovati Instagramu, u roku od dva dana Duško je stigao da obiđe dva evropska grada. Doduše, nisu daleko. Prvo je objavio da je u Budimpešti, da bi se dan kasnije našau u Lincu, na stadionu kluba “Lask”, člana austrijske “Bundeslige”. Pošto je Tošić sada fudbalski menadžer, pretpostavljamo da je reč o poslovnim putovanjima, mada fotografije otkrivaju da je imao i vremena za razonodu. Naročito u glavnom gradu Mađarske, gde je, između ostalog, u prolazu slikao panoramski točak, jedan od najvećih u ovom delu sveta.

Pročitajte Dušku će se srce raspasti od tuge zbog ćerkinih reči – Nika javno saopštila kako funkcioniše njihova porodica

Rođendan Duška Tošića

Instagram

Duško je dugo igrao u inostranstvu: Bremen, Portsmut, London, potom dva kluba u Turskoj, gde je postao velika zvezda. I u dalekoj Kini, u Guangdžou, zabeležio je odlične rezultate. Sećamo se da je neko vreme bio i u prvoj postavi reprezentacije Srbije. Uprkos velikim uspesima koje je ostvario kao igrač, pre dve godine odlučio je da se povuče sa terena i preseli na tribine, odakle “snima” nove, mlade talente. I dalje je veran fudbalu, svojoj prvoj ljubavi, ali na nešto drugačiji način.

Pročitajte Karleuša ne staje – Uputila pretnje Lukasu. On joj spremio do sada neviđenu osvetu

Zbog poslovnih obaveza Duško često putuje po Srbiji, ali i po Evropi i ostatku sveta. Naravno, ne zaboravlja ni ono najvažnije – porodicu. Iako je status njegovog braka sa Jelenom Karleušom i dalje prilično nejasan, svi znamo koliko je posvećen ćerkama Atini i Niki. Mlađa je od njega nasledila i ljubav prema fudbalu – niko nije bio srećniji od Duška Tošića kada je Nika počela da trenira taj sport u klubu za devojčice. No, sada je već tinejdžerka i ima neka druga interesovanja.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images