Ćerke Jelene Karleuše
Svet

May 29, 2023 17:19

By

Duško Tošić likuje: Nika svima stavila do znanja da nije kao Karleuša, a evo i zašto VIDEO

Ogrlica Nike Tošić je san svake tinejdžerke

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića jedna je od najpopularnijih tinejdžerki na društvenim mrežama. Ona već neko vreme dominira Tik-Tok platformom, a njene objave broje na hiljade pregleda i lajkova.

Pročitajte Nika Tošić se promenila preko noći – Smršala deset kilograma, kosu ofarbala u plavo, svi misle da je manekenka 

Ogrlica Nike Tošić

Printscreen Tiktok

Vesela, harizmatična, duhovita i nadasve prirodna i samo svoja, Nika Tošić lako je osvojila srca korisnika socijalnih mreža, a mnogi su primetili da je sve više zainteresovana za modu koju prezentuje kroz svoje originalne klipove. I promene u imidžu ove lepotice sve su češće. Eksperimentiše Nika sa frizurama, bojom kose, mejkapom i stilom oblačenja i za sve to ima veliku podršku pratilaca, posebno devojčica njenog uzrasta.

Pročitajte Dušku će se srce raspasti od tuge zbog ćerkinih reči – Nika javno saopštila kako funkcioniše njihova porodica

Ogrlica Nike Tošić

Instagram

Svaki detalj koji ona ponese privlači veliku pažnju, a na najnovijoj njenoj objavi mnogima je za oko zapala ogrlica koju je ponela. Reč je o predivnom nakitu napravljenom od kamenčića bele boje na kojem dominira jedan tirkizno plavi.
Ogrlica Nike Tošić izazvala je pomamu među tinejdžerkama koje su odmah poželele da i sebi jednu istu nabave, pa su njen nalog preplavila pitanja gde ju je kupila, a oduševljenje je usledilo kada je Nika odgovorila da je ogrlica veoma pristupačna, te svoje virtuelne drugarice uputila gde je mogu pronaći, piše Story.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

@.nikaspam🇷🇸🇷🇸🇷🇸♬ original sound – ❀

Iako su možda svi očekivali da se radi o veoma skupocenom komadu, kakve nosi njena majka, Karleušina ćerka je i ovog puta pokazala je da ne pati od luksuznih stvari. Ona je pre svega jedna prizemna i veoma skromna devojčica koja i pored raskoši u kojoj živi preferira komade koji su dostupni svima, te ne čudi što je toliko u javnosti obožavana.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM, TIK TOK