Predbračni ugovor Jelena Karleuša
Svet

October 17, 2021 14:30

By

Ovako izgleda LUKSUZNA vila Jelene Karleuše i Duška Tošića! Jedan DETALJ će vas ŠOKIRATI!

Vila Jelene Karleuše i Duška Tošića važi za jedan od najlepših domova u našem regionu. Iako se pevačica i fudbaler ne razmeću sa stvarima koje poseduju, Jelena neretko dok fotografiše sebe, uhvati u kadar i enterijer velelepne vile na Dedinju.

Vila Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi milione!

Jelena Karleuša živi poput slavnih holivudskih ličnosti, a kada je u pitanju porodično gnezdo, novac nije predstavljao problem da bi se vila uredila po ukusu njenih i Duškovih ćerki- Atine i Nike.

Prema pisanju domaćih medija, vila Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi 2 i po miliona evra, a ovo velelepno zdanje, fudbaler je kupio 2018. godine od Dragana Stojkovića Piksija.

Vila Jelene Karleuše i Duška Tošića je pravi raj!

Luksuzni dom Jelene Karleuše i Duška Tošića, kako se pisalo, ima spoljašnji i unutrašnji bazeni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je opasano visokim zidinama.

Nadraži kutak popularne pevačice zasigurno je njen garderober u kojem se nalazi odeća sa potpisima svetskih dizajnera, a koja vredi čitavo bogatstvo.

Osim garderobera, najviše pažnje privukao je raskošni beli klavir, koji se nalazi na terasi i podiže čitav ambijent na viši nivo.

Sudeći po fotografijama koje je pevačica objavila na svom Instagramu, vila Jelene Karleuše i Duška Tošića idealna je za porodični život jer je i te kako funkcionalna, ali i pravi raj za oči.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / YOUTUBE PRINTSCREEN