Jelena Karleuša Instagram
Svet

October 4, 2023 13:00

By

Marija Šerifović izbrisana iz kruga bliskih ljudi: Karleuša presekla i ovo prijateljstvo

Jelena Karleuša Instagram koristi za ličnu i poslovnu promociju

Svađe na estradi oduvek su bile deo šoubiznisa ali se danas najčešće odigravaju putem društvenih mreža. Na Instagramu prečesto možemo videti rasprave i prepucavanja kao što je nedavno bilo i na temu gledanosti emisije “Zvezde Granda” i snimka koncerta Jelene Karleuše koji su se prikazivali u isto vreme. Jelena je saopštila da je njen nastup bio najgledaniji, a dve članice žirija “Zvezde Granda” su na svojim Instagram nalozima pokazali grafikon koji pokazuje upravo suprotno.

Jelena Karleuša Instagram

Ata images

Grafikon su, pored Milice Mitrović, objavile Ceca Ražnatović i Marija Šerifović.

– Ovo je jedan presedan koji je neverovatan. U pitanju je jedan falsifikat i obmana Jelene Karleuše, koja je imala koncert na Prvoj televiziji – izjavio je Saša Popović gostujući na Pinku.

Jelena Karleuša Instagram

ATA images

– U subotu u 21h je bila jedna lagana emisija kako bismo upoznali gledaoce sa novim pravilima i takmičenju. Jelena Karleuša je snimila svoj koncert na Beogradu na vodi i ponudila je Prvoj televiziji da oni to emituju u istom terminu kada idu i Zvezde Granda.

Pročitajte Sukob Karleuše i Saše ne prestaje – Popović je ponizio kao niko, ona mu odgovorila na svoj način

– Ja sam dobar sa ljudima sa Prve televizije i znam da su rekli, nemojte to da radite, nemojte da idete na Zvezde Granda jer će to biti fijasko.

Jelena Karleuša Instagram

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Rekli su joj: Evo vam termin u petak u 23 časa, ne Jelena je htela da ide u terminu kada idu i Zvezde Granda.

Pročitajte Počinje nova sezona „Zvezda Granda“ – Interesantnija i dinamičnija od prethodnih

– Oni sa Prve su dobili da besplatno emituju taj koncert. Kad su se dogovorili, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu – rekao je Popović u emisiji Novo jutro na Pinku.

Jelena Karleuša Instagram

Instagram Screenshot

Karleuša, izgleda, nije mogla da oprosti Mariji što je pokazala grafikon o gledanosti, pa je Marija “obrisana” iz kruga prijatelja koje “Karli” prati piše CDM.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images