Svet

September 24, 2023 15:45

By

Nakon optužbi Grand produkcije, oglasila se i Jelena Karleuša: Evo šta je rekla u svoju odbranu FOTO

Lažiranje podataka čiji show je bio gledaniji se uveliko komentariše

Produkcija Grand je u svom zvaničnom saopštenju optužila pevačicu Jelenu Karleušu da je obmanula naciju na taj način što je fotošopirala rejting prenos svog solističkog koncerta.

Lažiranje podataka

Instagram printscreen

Naime, Jelena Karleuša je na svom Instagramu objavila da je njen šou bio gledaniji od popularnog muzičkog takmičenja, što iz produkcije tvrde da nije tačno i da je pevačica iskoristila lažiranje podataka.

Produkcija Granda i Jelena Karleuša zaratili 

“Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, sinoć je krenula,kao i svih prethodnih sezone, pobednički! Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis”– stoji u saopštenju produkcije.

Lažiranje podataka

youtube printscreen

Pročitajte Počinje nova sezona „Zvezda Granda“ – Interesantnija i dinamičnija od prethodnih

“Nažalost, dobijeni podaci poslužili su pevačici Jeleni Karleuši, koja je na TV Prva imala prenos solističkog koncerta, da, koristeći se fotošopom izmeni garfikon, čime je obmanula naciju tvrdeći da je njen nastup na pomenutoj televiziji bio najgledaniji. U prilog činjenicama dostavljamo grafikone agencije Orion, koja vrši merenje trenutne gledanosti, gde se jasno vidi da su Zvezde Granda ubedljivo najgledanija emisija, te da su sve ostale ostavili daleko iza sebe!” – prenosi Kurir.

Lažiranje podataka

youtube printscreen

Pročitajte Nije došla na Karleušin nastup ali je pratila sa terase – Viki Miljković reagovala neočekivano

Nedugo nakon objave Granda, oglasila se i Jelena Karleuša koja je napisala:

“Zašto nisu objavili vreme kad su merili tu njihovu gledanost? Fotošopom su obmanuli javnost.” – navela je Karleuša i nastavila:

“Dosta je bilo obmanjivania i laganja publike. Zvezde Granda više nikoga ne interesuju i to je na njihovu žalost, činjenica.”

Lažiranje podataka

Instagram printscreen

Pevačica se na ovoj izjavi nije zaustavila pa je nakon toga objavila:

“Ali Grand koji šalje medijima saopštenja kako su oni bili gledaniji i vredjaju me je tužan ali očekivan potez. U njihove tabele bez tačnog vremena i minuta kad se meri gledanost NIKO više ne veruje. Ko gubi ima pravo da se ljuti ali su sami krivi. RIP ZVEZDE GRANDA još prošle godine.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: youtube printscreen, Instagram printscreen