Karleušin nastup u Beogradu na vodi
Svet

September 20, 2023 11:45

By

Nije došla na Karleušin nastup ali je pratila sa terase: Viki Miljković reagovala neočekivano

Viki Miljković iskreno prokomentarisala Karleušin nastup u Beogradu na vodi

Zbog čestih nesuglasica u Zvezdama Granda mnogi misle da između Jelene Karleuše i Viki Miljković postoji doza netrpeljivosti.

Karleušin nastup u Beogradu na vodi

Ivan Vučićević

Budući da Miljkovićeva već duži niz godina živi u luksuznom naselju Beograd na vodi, da je među koleginicama sve u redu dokazala je podrškom Jeleninog projekta koji se dogodio u ponedeljak.

Viki ja za domaće medije prvo otkrila da album privodi kraju i da se nada da će izaći ove godine, a onda priznala da će na istom biti i duet sa jednom muškom zvezdom.

Karleušin nastup u Beogradu na vodi

– Pripremam album koji dugo najavljujem, pripremamo nesto jako dobro, biće dueta. Muško je u pitanju – rekla je Miljkovićeva.

Pročitajte Jelena Karleuša javno zaplakala na pitanje o porodici, a jedna stvar je posebno ganula

Mediji su pitali pevačicu i da li je čula i pratila koncert njene koleginice s obzirom da živi u naselju gde se event i održao. Karleušin nastup u Beogradu na vodi je događaj o kom se priča i tri dana posle a evo šta je rekla poznata pevačica i Jelenina koleginica:

Karleušin nastup u Beogradu na vodi

Ata images

– Jesam, čula sam, ja tu blizu živim. Pesme sam čula, nisam baš mogla mnogo da razaznam šta i kako, ali da, čula sam, naravno. Tu živim, svi koji tu živimo čuli smo – rekla je pevačica koja je sa Jelenom u dobrim odnosima i nakon što se saradnja u Zvezdama Granda završila.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images