Ćerke Jelene Karleuše
Svet

19 септембра, 2023 22:15

By

Jelena Karleuša javno zaplakala na pitanje o porodici, a jedna stvar je posebno ganula

Ćerke Jelene Karleuše izazvale su majci suze

Jelena Karleuša je sinoć održala koncert koji je poklonila Beogradu. A, kako sama priznaje veliki koncert tek sledi, te da je ovo samo bila promocija albuma, i to najbolja na našim prostorima.

Ćerke Jelene Karleuše

Ata images

Pop diva ističe da je veoma zadovoljna što je napravila spektakl za ljude koji je vole, ali priznaje da je tužna jer se kod nje izgubilo uzbuđenje. Našalila se da je ona hladnokrvna osoba, te da joj otkucaji srca ne prelaze 50 i da je upravo to razlog što se ne plaši ni velike visine, pa je zato bez straha izvodila akrobacije na koncertu.

Pročitajte Dok je Karleuša imala nastup života, ova žena joj je radila iza leđa – Isplivao snimak s koncerta i sve je jasno

Iako je bilo za očekivati da će posle sjajnog koncerta proslaviti svoj veliki uspeh, Jelena je ćerkama obećala da će odmah krenuti kući, jer želi da bude s njima. Ona je tada otkrila da je potpuno kućni tip, da ne izlazi i ne banči, te da svo slobodno vreme provodi isključivo sa svojom decom.

Ćerke Jelene Karleuše

Ćerke Jelene Karleuše su veoma vezane za majku, kao i ona za njih, pa je govoreći o njima pop diva čak i zaplakala, a priznaje da je plakala i Nika dok je gledala njen koncert. Međutim, i jedne i druge suze bile su radosnice.

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM