Ćerke Jelene Karleuše
Svet

May 22, 2023 17:26

By

Dušku će se srce raspasti od tuge zbog ćerkinih reči: Nika javno saopštila kako funkcioniše njihova porodica

Pismeni sastav Nike Tošić otkrio kakva je Karleuša zaista

Jelena Karleuša na Instagramu često komentariše aktuelna dešavanja u zemlji i svetu, objavljuje fotografije sa nastupa i putovanja… Međutim, ono što je upravo objavila raznežilo je sve njene pratioce.

Pročitajte Ruka u ruci dokaz velike ljubavi – Duško Tošić oduvao Jelenu i pokazao ko je ukrao njegovo srce FOTO 

Pismeni sastav Nike Tošić

Ata images

Naime, pop diva je fotografisala i sa pratiocima podelila pismeni sastav Nike Tošić, u kome Jelenina ćerka otkriva koliko voli i poštuje svoju majku, ali i kakva je pevačica kada se kamere ugase.

– Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam ikad upoznala. Sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želala, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu.

Pročitajte Nika Tošić se promenila preko noći – Smršala deset kilograma, kosu ofarbala u plavo, svi misle da je manekenka 

Pismeni sastav Nike Tošić

Instagram

– Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala, radi ceo dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, da mi daje savete i da pričamo satima. Kad porastem hoću da budem kao moja mama, vešta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspešna u svom poslu, ponosna sam na nju za šta je sve postigla u životu. Volim te, mama, uvek ćeš mi biti broj jedan u svemu. Ti si moj heroj i svi treba da se ugledaju na to – napisala je Jelenina i Duškova naslednica.

Pročitajte Teški trenuci ostavili trag na mladoj duši – Nika Tošić slomila srce Jeleni i Dušku 

Pismeni sastav Nike Tošić

Instagram

Pismeni sastav Nike Tošić oduševio je kako Jelenu i njene pratioce, tako i Nikinu nastavnicu koja joj je uputila prelepe reči.

– Imaš divne osobine, znači da već jesi izuzetna kao tvoja mama – napisala je nastavnica uz peticu koju je dala pevačicinoj ćerki.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM