Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

March 16, 2023 11:37

By

Teški trenuci ostavili trag na mladoj duši: Nika Tošić slomila srce Jeleni i Dušku

Mlađa ćerka Jelene Karleuše, Nika, otkrila šta joj se dešavalo ranije

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić od malih nogu posebna je i autentična, pop diva u više navrata isticala je da su je oduvek interesovali sport i nauka.

Pročitajte: Jelena Karleuša urnisala Duška – Njegov život bez mene ne smisla, čekam da shvati da sam BOGINJA

Ata images

Nika se razlikuje veoma od svojih vršnjaka, budući da je nikada nije preterano interesovalo eskoniranje kao ni slikanje za novine. Nika Tišić se jednostavno izdvaja po svojoj zrelosti…

Pročitajte: Sećanje na Divnu i na dom gde je bila istinski srećna – Ovde je živela Jelena Karleuša FOTO

Foto: Rajko Ristić

Ipak, sa društvenim mrežama nešto je drugačija situacija, Nika je prava zvezda Tik-Toka gde redovno svoju armiju fanova oduševljava interesantnim video zapisima, a jedan snimak sa njom u glavnoj ulozi posebno je privukao pažnju, međutim ne tako lepim povodom.

Pročitajte: Više nisu devojčice – Atina i Nika zablistale u novogodišnjim haljinama, a tek da vidite šminku i frizure FOTO 

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića

Foto: Instagram

Nika Tošić, naime, obožava fudbal što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir koliko joj je tata uspešan u tom sportu, međutim, pre nego što se odlučila da trenira isti, oprobala se u odbojci gde je imala prilično loše iskustvo.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

O čemu se zapravo radi popularna mama jednom prilikom je podelila na svom Instagramu, a činjenica da se tinejdžerka susrela sa uvredama na račun svog fizičkog izgleda i viška kilograma, rastužila je mnoge.

Pročitajte: Dušku neće biti svejedno – Ćerka Jelene Karleuše javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

– Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam ‘okej’, išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila – iskreno je ispričala mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u razgovoru sa majkom, koja joj je tom prilikom dala najbolji savet:

– Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila – dodala je Karleuša, te otkrila da je njena ćerka prevazišla sve uvrede, te je srećna i zadovoljna nastavila očevim stopama, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images