Lice Jelene Karleuše
Svet

March 10, 2023 22:00

By

Duško u šoku: Hteo je da ponizi Jelenu, a ona je uradila neverovatnu stvar FOTO

Venčanica Jelene Karleuše njeno je dizajnersko delo

Bila je to svadba za pamćenje. 28. juna 2008. godine ceo region je pratio venčanje pop dive Jelene Karleuše i tada mladog fudbalera Duška Tošića. Kako su mediji tada navodili bračni par je za svadbu decenije potrošio milione, a ono što je najveću pažnju privuklo jeste venčanica Jelene Karleuše.

Pročitajte: Susret Karleuše i Duška prošao neslavno – Evo o čemu su razgovarali supružnici FOTO

Venčanica Jelene Karleuše

Foto: Rajko Ristić

Kako se veliko svadbeno veselje spremalo mesecima, Jelena se konsultovala sa tadašnjim modnim savetnikom, Darkom Kostićem koji je trebalo za divu da kreira venčanicu iz snova. Mada, nekoliko dana pred venčanje on je pokušao da ponizi Karleušu jer nije sašio pevačicinu haljinu iz snova.

Pročitajte: Potpuna promena – Duško Tošić lepši nego ikad, Karleuši neće biti svejedno kad ga vidi FOTO

Venčanica Jelene Karleuše

Instagram

Duška je tada Jelenin dotadašnji najbliži prijatelj ostavio u šoku, ali onda je njegova buduća supruga učinila nešto što nijedna žena ne bi. Naime, muzička diva mogla je da ima haljinu bilo kog luksuznog modnog brenda, ali ona je učinila nešto neverovatno što je bio još jedan dokaz velike ljubavi prema suprugu Dušku.

Pročitajte: Sa velikom tugom ovo pišem – Karleuša se ponovo suočila sa smrću bliske osobe

Romantična bela haljina prekrivena svetlucavim kristalima bila je Jelenino dizajnersko delo.

− Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu, uz veliku pomoć ateljea „Žak & Angels“. Četiri kilograma „Swarovski“ kristala je punih sedam dana, do dan pred svadbu, ručno ušivano na haljinu. Na kraju se ispostavilo da je moja kreacija bila pun pogodak i, ko zna, možda početak ozbiljnog bavljena visokom modom – ispričala je Karleuša u julu 2008. godine.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Rajko Ristić