Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović svet portal svet
Svet

April 25, 2024 13:11

By

JK ponovo uvredila Cecu, ali ovako žestok odgovor nije očekivala: Ražnatovićka više ne da na svoj obraz

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović na sudu ponovo

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša godinama su u sukobu, a zbog nekih prozivki koji je pop diva iznela na račun koleginice i njene porodice  više puta su završavale na sudu.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović svet portal svet

Ata images

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović na sudu je trebalo da se sretnu i danas, međutim, folk diva je izostala, a umesto nje došao njen advokat.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

Nije poznato zbog čega je Ceca izostala sa ročišta, jer njen zastupnik nije davao izjave za medije, ali je poznato da je folk diva sinoć bila na meču svog sina koji se održavao u Beogradu.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović svet portal svet

Ivan Vučićević

Jelene Karleuša je u sud stigla u punom sjaju, odevena u crne pantalone, belu košulju, sa Iv Sen Loran kravatom i torbicom i naočarima istog brenda, dok je na glavi imala šešir.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović na sudu zbog šešira

Nije poznato da li je Jelena pomenuti šešir stavila namerno, jer ju je Ceca, kako kaže, tužila zbog šešira. Pretpostavlja se da misli na šešir koji je Ceca nosila dok se fotografisala sa članovima zemunskog klana, a zbog koga je Jelena prozivala u medijima.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović svet portal svet

Rajko Ristić

– Legija je moj kum i toga ne mogu da se odreknem. U početku nisam znala čime se bave, niti sam pre toga čula za zemunski klan. Predstavljeni su mi kao biznismeni, ali šta me briga ko šta radi – rekla je Ceca u jednom intervjuu i dodala da je zbog povezivanja sa istim bez ikakvih dokaza, nevina završila u zatvoru.

Pročitajte Ceca se prerušila u prosjakinju, htela sam da joj dam 500 dinara – Karleuša nikad nije gore govorila o koleginici

Zemunski klan se povezivao i sa otmicom Breninog sina Stefana, a kako se Ceca pojavila u Breninom dokumentarnom filmu “Godine slatkog greha”, Karleuša je i posle toga iskoristila priliku da potkači Cecu:

– Koliko si ti, Breno, tolerantna žena! Cecin kum Legija i njeni najbliži prijatelji “Šiptar i klan” ti otmu dete, a ti je staviš u dokumentarac. Na tvom mestu, ona bi se meni pojavila samo u “Vidimo se u čitulji” – brutalna je bila Jelena.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović svet portal svet

Ivan Vučićević

Iako je godinama ćutala na Jelenine prozivke i uvrede, Ceca je rešila da joj više ne ćuti, ali se s njom ne prepucava preko medija, već je, kako bi sačuvala svoj obraz, rešila da presavije tabak i s Karleušom se obračuna na sudu. A, kako danas nije došla na suđenje, ročište je odloženo za oktobar.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES,