Svet

April 25, 2024 09:00

By

Veljko ispunio obećanje, Ceca i Anastasija u suzama, a u publici neko poseban (foto)

Pobeda Veljka Ražnatovića rasplakala Cecu i Anastasiju

Srpski bokser Veljko Ražnatović pobedio je Moldavca Andreja Kirjakova u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u boksu, koje se održava u Beogradu. Pobeda Veljka Ražnatovića još jedan je korak ka medalji koju je srpski bokser obećao da će osvojiti za Srbiju.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Veljko je slavio na poene i na kraju je odneo pobedu odlukom sudija i teko se plasirao u polufinale u kategoriji do 86 kilograma.

– Spreman sam da poginem u ovom ring da uzmem medalju za svoju zemlju i to ću i dokazati – rekao je Veljko pre početka Evropskog prvenstva u boksu.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

– Dajem reč da ću uzeti medalju za Srbiju, ne znam koje će boje biti, ali ću je osvojiti. Pozivam sve da dođu da nas bodre i da budu svedoci pisanja istorije – rekao je Ražnatović nakon završetka prvog meča.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Veljko Ražnatović je i posle drugog meča slavio, a srpska publika veruje da će naš bokser ispuniti dato obećanje, te da će doneti medalju Srbiji.

Pobeda Veljka Ražnatovića izazvala suze kod majke i sestre

Među brojnom publikom sinoć se našla i Veljkova majka, folk diva Ceca Ražnatović, kojoj su društvo pravili Ivana Peters, Đorđe David i zet Predrag Ocokoljić. Sa njima je, takođe, bio i čovek koji Ražnatovićima mnogo znači, njihov dugogodišnji duhovnik, vladika Stefan Šarić.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Ceca nije krila suze radosnice, a ni to koliko je ponosna na sina, zbog čijih mečeva svaki put strepi.

– Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj – izjavila je Ceca ranije.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Iako nije iz hale pratila meč svog brata, Anastasija ga je bodrila iz Sevilje, a koliko je ponosna na njega pokazala je na svom Instagram profilu objavivši Veljkovu fotografiju uz koju je napisala:

– Ponos!

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM