vladika stefan šarić
Scandal

April 13, 2022 21:10

By

Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje: Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

Vladika Stefan Šarić iskreno o Ceci Ražnatović 

Ceca Ražnatović nikada nije krila da je veliki vernik a osim što slavi „Svetog Nikolu“, redovno posti i poštuje sve pravoslavne običaje. Kada je vreme liturgija i ponoćnih misa, Ceca je prisutna na skoro svakoj a to potvrđuje i Vladika Stefan Šarić, njen duhovnik.

Pročitajte: Ceca je zanemela kada je ovaj čovek rekao Arkanu da se obesi, a njoj da ne priča o fudbalu! Evo kako se sve završilo!

ceca svetlana raznatovic

Ivan Vučićević

Vladika Stefan Šarić, sa kojim se zbližila 2011. godine, kada je bila u kućnom pritvoru, svojevremeno je za magazin “Svet” pričao o susretima u porodičnoj kući u Ljutice Bogdana.

Moram da priznam da pre monaštva nisam bio ljubitelj muzike koju izvodi Svetlana. Zato sam i bio skeptičan kada sam je upoznao. Doživljavao sam je drugačije. Međutim, kasnije sam shvatio da je ona nešto sasvim drugo od onoga kako je pojedini mediji predstavljaju. Imao sam sreće da je upoznam u nekim ozbiljnim godinama i kao njen duhovnik odmah sam shvatio da ona ima jasan cilj šta hoće u životu, a šta ne, te da je izgrađena ličnost u svakom smislu.

Pročitajte: Ceca Ražnatović okrenula leđa starim prijateljima: Evo koji su razlozi za to

Vladika Stefan Šarić istakao je da je Ceca veliki poštovalac vere. Otkrio je čak da je Ceca njegov najbolji učenik…

Odgovorno tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka ‒ istakao je vladika Stefan Šarić.

‒ Mnoge stvari koje sam joj rekao poštuje kao pravi vernik. Sada je potpuno nov čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa sobom u nekom ćošku. Osuda nije dobra. Naravno, Crkva će uvek imati razumevanje za sve ljude, čak i za najvećeg grešnika, a kamoli za osobu poput Svetlane.

Pročitajte: Ceca Ražnatović u dosad neviđenom izdanju: Oduševiće vas njen novi stajling

‒ Kao njen ispovednik o njoj mogu da kažem samo najbolje. Ona spada u osobe koje poseduju prave vrednosti. U drugima preovladava mnogo gordosti, sujete… Ceca preda mnom nema tajni i prava je retkost da jedna tako poznata ličnost otvoreno priča o svemu. Nije lako poveriti nekome sve svoje tajne. Jedno vreme bio sam opterećen time da se ne čuje neki trač vezan za to što je ona meni ispovedila. Čak sam joj rekao: „Svetlana, vi ste imali hrabrosti da se meni ispovedite, ali time ste mi stavili veliki teret na leđa“ ‒ ispričao je vladika Stefan Šarić.

Vladika Stefan Šarić inače je duhovnik i Snežane Đurišić, Viki Miljković i Sanje Đorđević

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images / Rajko Ristić