scandal

15 Maja, 2019 19:00

Gagi Đogani: Anabela je lažni svetac i radi sve zarad slave i novca!

Javni rat između Anabele Atijas i Gagija Đoganija u punom je jeku.

Anabela je nedavno u intervjuu priznala da ju je Gagi varao sa bliskim prijateljicama, na šta joj je on odgovorio da bi „trebalo da misli na njihove ćerke“ kada iznosi „prljav veš“ u javnost.

Anabela mu je na to rekla  da ni on „nije mislio na porodicu kada je sve to radio“, pa se Gagi drugi put oglasio, putem društvenih mreža, ne spominjući ime svoje bivše supruge, ali je svima bilo  jasno kome su njegove reči bile upućene.

Maska, da li znaš da vremenom padne i da ništa nije večno, da taj beg od samog sebe uzimajući masku onu koja je podobna u trenutku je najveći poraz jednog čoveka. Biti nešto što nisi, strah od onog što jesi.

Da li znaš da je najveći poraz kada se pogledaš u ogledalo i vidiš pravog sebe, da sve si osim onog za šta se predstavljaš i da ma koliko ti dobro maska odgovarala crtama lica uvek će se naći neko ko će prepoznati suštinu i istinu koja se krije u osobnosti tvog bića.

Napad je najbolja odbrana a laž tvoje oružje, oružje koje nikada ni jedan rat nije pobedilo, možda ti se na trenutak čini da si pobednik ali naspram istine uvek si gubitnik. I ne, nije cilj biti savršen, nego poenta je biti ono što jesi u svakoj okolnosti i ne bežati od toga.

Bolje i grešnik svojom voljom i izborom nego lažni svetac zarad slave i novca.

Gagi Đogani.

Ipak, nekoliko sati po objavi ove vesti, Gagi je demantovao da su njegove reči bile upućene gospođi Atijas.

DEMANT. Ovo je laž, moja poslednja objava nema veze sa Anabelom, pisao sam uopšteno jer sam se umorio od ljudi sa maskama. Ovo je moja poslednja objava, ne želim biti deo ovog više, umorio sam se od laži, izdaja, nepravde. Sve to utiče na moje zdravlje i na moj život. Ja ću uvek biti za svoje dete TU, ona je moj pobednik. Neću se vise oglasavati po pitanju rijalitija jer svaka moja objava je iskorištena i objavljena u drugačijem kontekstu. Sve najbolje. Hvala svima na podršci- napisao je.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević