Brak Dina Merlina svet novine svet portal
Svet

April 20, 2024 15:45

By

Dino Merlin sve priznao: Pet godina bio u tajnoj vezi sa ovom lepoticom

Brak Dina Merlina skladan je i pun ljubavi

Pevač Dino Merlin već decenijama uživa u braku sa suprugom Amelom sa kojom ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu. Upoznao je sa samo 17 godina i, kako je rekao, odmah je znao da je ona žena njegovog života.

Brak Dina Merlina svet novine svet portal

Željko Vidinović

Brak Dina Merlina – Supruga najveća podrška i oslonac u životu

Zbog veze koja nije glatko počela, nastao je i njegov hit “Kad si rekla da me voliš”. Biografski stihovi ove pesme nastali su zbog problema da Merlin ostane u vezi koju je branio otac njegove izabranice. Amela je poticala iz imućne porodice, a Dino je bio siromašan, te su joj branili i da pomisli na njega.

Pročitajte Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa – Rada otkrila istinu o raskidu

Dok je Merlin završavao zanat, njegova devojka je išla u gimnaziju, a kasnije je upisala arhitekturu, te su njeni roditelji želeli da pronađe nekoga istog ranga. Kako je ljubav pobedila, par je pobegao kada su imali svega 20 godina, te se sadašnja pevačeva supruga tajno udala za njega. Brak Dina Merlina traje više od četiri decenije, ali pevač priznaje da nije bilo lako na početku.

“Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću”, rekao je Merlin jednom prilikom, prenela je “Ekskluziva.ba” i dodao:

“Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju. Ali, eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.”

Pročitajte Izgledao je jako loše, jedva je hodao u pratnji lekara – Merlinov menadžment otkrio šta se dešava s muzičarem

“Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina”, dodao je on i otkrio kako su izgledali najteži trenuci u njihovom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

„Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ‘Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko’. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ‘Da, doneo sam 100 maraka’“, zaključio je Merlin.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Željko Vidinović, Instagram, facebook