Zdravstveno stanje Dina Merlina svet portal svet
Svet

April 12, 2024 12:36

By

Izgledao je jako loše, jedva je hodao u pratnji lekara: Merlinov menadžment otkrio šta se dešava s muzičarem

Zdravstveno stanje Dina Merlina nije bilo najbolje

Dinu Merlinu pozlilo je sinoć oko 21 čas usred Baščaršije, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć. Da je zdravstveno stanje Dina Merlina bilo loše svedoči i snimak koji napravio neko od prolaznika, a koji se pojavio u medijima.

Zdravstveno stanje Dina Merlina svet portal svet

Foto: Ata images

Lekari Hitne pomoći pojavili su se na Baščaršiji samo nekoliko trenutaka od poziva, a odmah potom su muzičara, kome je očigledno bilo pozlilo, odveli u bolnicu.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Prijateljica i ja smo sedele u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali automobil Hitne pomoći, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima van – javile su čitateljke “24 sata”, uz snimak na kome se vidi kako merlina izvode iz njegove radnje ‘Magaza’, koja se nalazi na Baščaršiji.

Zdravstveno stanje Dina Merlina svet portal svet

ATA images

Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovde pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje – rekao je čovek koji se našao na licu mesta, za hrvatske medije.

Zdravstveno stanje Dina Merlina sada je stabilno

Uz pevača je bila ćerka Naida koja je očeva desna ruka i lični asistent, pa ga je ona sinoć pratila i do kola Hitne pomoći, koja su ga odmah, u Naidinoj pratnji odvezla u bolnicu.

Pošto je ova informacija dospela u medije, oglasio se menadžment slavnog pevača sa tvrdnjom da je zdravstveno stanje Dina Merlina sada stabilno, te da je bila u pitanju trenutna slabost.

– Dino je dobro, dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu – rekli su za “Avazov” portal iz Merlinovog menadžmenta.

U poslednjih nekoliko dana službe Hitne pomoći imale su mnogo posla jer su ljudi sve češće kolabirali, pretpostavlja se da je do toga došlo zbog naglog skoka temperature vazduha.

AUTOR: SVET

IZVOR: AVAZ

FOTO: ATA IMAGES