Bivši dečko Rade Manojlović svet portal svet
Svet

April 19, 2024 18:15

By

Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa: Rada otkrila istinu o raskidu

Bivši dečko Rade Manojlović ostavio pevačicu zbog sestre

Pevačica Rada Manojlović posle raskida sa Harisom Brkićem krije svoj ljubavni život od očiju javnosti. Međutim, nije uvek bilo tako, naprotiv, nekada je sa medijima delila detalje kako ljubavnih veza, tako i njihovih raskida.

Tako je bilo i kada je bivši dečko Rade Manojlović bio košarkaški menadžer Momir Gajić, sa kojim se njena veza burno završila.

Bivši dečko Rade Manojlović svet portal svet

Ata images

– Kad smo raskidali rekao mi je da sam ja jedna u milion, da sam bila tu kad mu je bilo najteže, ali da su se naši emotivni putevi razišli. To mora da se uradi mnogo šmekerskije. Čak i ja koja sam žena bih to bolje, šmekerskije uradila – otkrila je tada Rada.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

Manojlovićeva je otkrila da se sa bivšim dečkom stalno svađala oko istih stvari, ali i da mu zamera jer je previše verovao drugim ljudima.

– Ne mogu da ga krivim, verovao je drugim ljudima i ovoga puta su ga izmanipulisali – rekla je tada pevačica i dodala da je Momirova sestra nikada nije prihvatila.

Bivši dečko Rade Manojlović svet portal svet

Ata images

– Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova – priznala je tada pevačica.

Bivši dečko Rade Manojlović poslušao sestru

Rada je tada istakla da je Momirova sestra nikad nije želela za snajku.

– Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava – otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zona 4420 (@zona4420)

– Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju – bilo je sve što je u to vreme rekla Gajićeva sestra, dok je njegov otac bio rečitiji:

– Zašto bi bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim. Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila – ispričao je Momirov otac tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM