Žena Aca Pejovića svet novine svet portal
Svet

May 2, 2024 10:15

By

Borba za život počinje tek nakon operacije: Aco Pejović svedočio jezivim scenama 

Žena Aca Pejovića njegova je najveća ljubav

Žena Aca Pejovića, Biljana svojevremeno je bila ugroženog zdravstvenog stanja a o svemu tome pevač Aco Pejović  govorio je gostujući svojevremeno u emisiji „Preživeli“ na televiziji K1. S Biljanom je godinama u skladnom braku sa kojom ima i tri ćerke. Međutim, u njihovim životima nije bilo sve idilično, jer je ona preživela pravu agoniju pre nekoliko godina…

Žena Aca Pejovića svet novine svet portal

ATA/IMAGES

Žena Aca Pejovića pre drame bila potpuno zdrava

– Biljana je bila iz jedne ugledne profesorske porodice, a ja sam radio u jednom lokalu. Ona je došla te večeri tad i nešto me preseklo u stomaku. Tada sam imao oko 20 godinu. Potom smo se sreli u drugom lokalu koju sam držao, a ona je došla sa pričom da me je pozdravio neki prijatelj iz Podgorice. To je tada bila samo fora, jer je ona mene, te večeri smuvala.

Pročitajte Sudbina joj je odredila tugu – Ana Bekuta ostala bez para i krova nad glavom

– Tada je bila četvrti srednje, sedam dana smo se zabavljali i nakon maturske večeri, odlučio sam da je zaprosio. Pristala je, ali pod uslovom da joj dozvolim, da završi fakultet. Tako je bilo i evo sada smo 27 godina u braku – rekao je Aco u emisiji „Preživeli“ i kaže da je suština braka, upoznavati osobu kroz život. Pre osam godina, popularni pevač, doživeo je pravu životnu dramu, žena Aca Pejovića doživela je dramu kada joj je  iznenada pozlilo tokom predavanja na Fakultetu, a onda je usledila i borba za život.

Žena Aca Pejovića svet novine svet portal

ATA images

Žena Aca Pejovića bila na ivici smrti, pevač svedočio jezivim scenama 

Jednom prilikom Aca se kroz suze prisetio životne drame kada mu je žena Aca Pejovića bila na ivici smrti.

– Biljana je bila zdrava žena, nikad nije imala problema, nije ni znala da ima te aneurizme. To je kao jedan balon koji se stvori na krvnom sudu, ona je imala to urođeno i to dve na očnim aortama. Tri dana se žalila da je glava bolela, ali ništa nešto drugačije nego inače. Taj dan samo se srušila u amfiteatru pred studentima dok je držala predavanje i odmah su je odveli u Urgentni centar.

Pročitajte: Aco Pejović na mukama – Publika mu nije dala da peva

– To iščekivanje tamo, dok ona leži na stolu, ću zauvek pamtiti. Te ružne scene koje čovek mora da gleda, kako iznose svakih pola sata po jedno telo u crnim kesama, samo sediš i čekaš i prolazi ti kroz glavu da doktor izađe i kaže tebi “to je to”. Tad sam zvao, pošto imam puno prijatelja doktora sa kojima se družim, i odmah su mi pritekli u pomoć – rekao je tada očajni Pejović i nastavio:

Žena Aca Pejovića svet novine svet portal

Foto: Ata images

– Doduše jedna mlada doktorka me je uvela unutra, tad nisam znao uopšte šta su aneurizme, bila je mlada pa mi je delovala neiskusno, ali ne zameram joj. Ona je rekla, da se ona pita, ona bi je ostavila da je prati do ujutru, što bi bilo 100 odsto kobno za nju, jer je morala odmah na operaciju. Od 1.000 jedno preživi, kad pukne aneurizma, to su mi kasnije rekli.

Pročitajte Aco Pejović drastično smršao pred veliki koncert, samo jednu stvar je izbacio iz ishrane (foto) 

– Onda je došao moj prijatelj i doktor Zoran i brzo su je prebacili na neurohirurgiju i tu je doktor Tasić prihvatio i danas sam mu zahvalan kao bratu. To se sve dešava u 12 uveče – pričao je pevač, pa nastavio:

Žena Aca Pejovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

– Te večeri ne mogu zaboraviti, cela srpska estrada je bila kod mene. Tad sam shvatio da su mi pravi prijatelji, pokazali su mi ljubav i poštovanje. Toliko su mi snage dale kolege, od Cece, Brene, Bobe, Zorice i Kemiša, Bekute i Mrke, Žike Jakšića, Raka Marić, Lukas, Tropiko, ne znam ko nije bio u Urgentnom uz mene, došli su svi u bolnicu. Bilo je 150 ljudi od toga 70 odsto sa estrade.

Pročitajte Prekretnica u životu Aca Pejovića, ovo nije ni slutio – Za sve je kriva njegova ćerka

– Sećam se, kreću da je vode na operaciju i zovu moju decu da je vide, jer je to možda poslednji put da je vide. Šest i po sati je trajala operacija, mi smo ostali do 7 ujutru u Urgentnom – ispričao je Pejović te dodao da je nakon operacije krenula nova borba za Biljanin život i koji će dati svu svoju snagu da majka njegove tri ćerke bude zdrava i uz njih još dugo vremena.

Žena Aca Pejovića svet novine svet portal

ATA IMAGES

Nakon uspešne operacije, borba za život tek počinje

– Strašno je bilo videti da leži u bolnici obrijane glave sa rezovima. Užasno je u tim momentima, doći kući i objasniti sve deci. Seo sam sa njima, zagrlio ih i rekao, da možemo da ostanemo bez mame. Borba je trajala mesecima. Svako veče, kada deca legnu da spavaju, odem u sobu i iz sveg glasa vrištim, molim je da ne umre i da me ne ostavi. Onda shvatiš koliko si jak, jer su i deca ta kojima treba podrška i često su mi u glavi bili stihovi Cecine pesme „Živ se čovek na sve navikne“ – kaže Aco.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images