Aco Pejović prošlost svet novine svet portal
Svet

November 30, 2023 15:45

By

Prekretnica u životu Aca Pejovića, ovo nije ni slutio: Za sve je kriva njegova ćerka

Ćerka Aca Pejovića usrećila porodicu

Ćerka Aca Pejovića ovih dana u kuču donela je neopisivu radost. Naime, Aco Pejović je prošle godine istakao da je njegova srednja ćerka Marija diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a sada je obradovala sestre i roditelje još jednim uspehom.

Ćerka Aca Pejovića

Foto: Ata images

Ćerka Aca Pejovića svakodnevno roditelje čini srećnima

Ćerka Aca Pejovića se na Instagramu pohvalila da je krenula na specijalističke studije na VMA (Vojno-medicinska akademija) u Beogradu. A, sudeći po Marijinim fotografijama na Instagramu, ona uveliko radi na jednoj klinici za estetsku medicinu, a na njenim mrežama su i fotke sa kolegama.

Pročitajte I to se dogodilo – Aco Pejović porodicu obradovao najlepšim vestima, ovo se dugo čekalo (foto)

Međutim, sada je na red došla i specijalizacija, pa se Marija s pravom javno pohvalila, a verujemo i da je tata presrećan, te da će porodica i ovaj uspeh proslaviti.

Ćerka Aca Pejovića

Instagram

Ćerka Aca Pejovića plod je najveće ljubavi s Biljanom

Podsetimo, Aco Pejović u intimnim intervjuima uvek ističe koliko mu je porodica bitna. Kako kaže, bez supruge Bilje i ćerki, ništa ne bi bilo isto niti bitno u njegovom životu. Uspešna ćerka Aca Pejovića dokaz je da su Aco i Biljana sjajni roditelji…

Pročitajte Porodična tragedija mu je obeležila život – Aco Pejović progovorio o rođenom bratu – Greška lekara ga je koštala života

– Porodica je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma- sa osmehom kaže Aco koji je tokom čitave karijere samo jednu Novu godinu uspeo da proslavi sa porodicom:

Ćerka Aca Pejovića

ATA images

– Te godine sam odlučio da ne radim. Jednostavno, poželeo sam da je provedem sa svojim ljudima. Spakovali smo se i otišli u Rim. Bilo je nestvarno i to je, sasvim sigurno, do sada najlepša novogodišnja noć u mom životu – rekao je Aco za Blic.

Aco Pejović godinama je u braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke na koje je beskrajno ponosan i uvek se javno pohvali njihovim uspesima.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images