Susret Anice Lazić i Danice Ristovski svet novine svet portal
Svet

April 26, 2024 19:30

By

Ne može da preboli bivšu suprugu: Danica ponovo deo Lazarevog života, Anica će morati da se suoči s istinom

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski dogodiće se uskoro

Glumac Lazar Ristovski rešio je da nastavi saradnju sa bivšom suprugom. Danica i Lazar Ristovski prošle godine su objavili da su na svoj brak stavili tačku, a posle razvoda, glumac je dao šansu novoj ljubavi. Ušao je u vezu sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. Susret Anice Lazić i Danice Ristovski neizbežan je…

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski svet novine svet portal

ATA images

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski desiće se, evo i kada 

Prema tvrdnjama domaćih medija, Ristovski je rešio da u novom projektu angažuje sadašnju devojku i bivšu suprugu.

Pročitajte Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene, ali za svađu je potrebno dvoje

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski svi očekuju, a neminovno je da će se to dogoditi budući da će se njih, navodno, naći u novoj seriji “Krunska 11”, čije se snimanje ovih dana privodi kraju, ali ne u istom kadru i ne u istoj sezoni.

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski svet novine svet portal

ATA images

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski – Neće deliti kadar ali su deo projekta

Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni.

Pročitajte Da li je moguće da je ovo ona – Danica Ristovski ne prestaje da šokira nakon razvoda, sada izgleda ovako (foto)

– One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni – kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

Susret Anice Lazić i Danice Ristovski svet novine svet portal

Foto: Ata images

– Njih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima do Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku – naglašava izvor.

Pročitajte Ne krije da se viđa s njom – Lazar Ristovski posle razvoda uživa u društvu mnogo mlađe lepotice (foto)

– Priča se bazira na temi korone. Na početku korona krize, ljudi još nisu svesni šta ih čeka, ali su bili uplašeni. Svi planovi se zaustavljaju, dolazi do potpuno drugačijeg zapleta.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images / Instagram