Odnos Raste i Ane Bekute svet novine svet portal
Svet

April 28, 2024 14:15

By

Rastina dijagnoza sve menja: Poruka Ane Nikolić slama srce, pomenula i ćerkicu

Odnos Raste i Ane Nikolić je bolji, pevačica mu uputila javnu poruku

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta imaju buran odnos, čini se, od samog početka kada se saznalo za njihovu vezu. Brak, dolazak deteta na svet, razvod kao i svađe preko društvenih mreža obeležile su njihove živote.

Odnos Raste i Ane Nikolić svet novine svet portal

foto Ivan Vučićević

Odnos Raste i Ane Nikolić oduvek je bio buran

U proteklih nekoliko meseci našli su se u žiži interesovanja zbog javnih prepiski preko društvenih mreža vezanih za starateljstvo nad njihovom maloletnom ćerkom Tarom. Reper je tada pevačici napisao da će ćerku viđati samo u prostorijama Centra za socijalni rad, a ona je sve to javno objavila.

Nikolićeva je neretko pričala o rastanku od repera, ali je jednom prilikom priznala da je u trenutku kada je predala papire za razvod najviše volela svog bivšeg partnera.

Pročitajte Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik – O poznatom paru nisu štedeli reči, spomenuli i Lunu

“Kada sam Rastu ostavila i kada sam podnela papire za razvod, tada sam ga najviše volela“, izjavila je pevačica, pa se prisetila momenata kada ga je posećivala u zatvoru:

“Kad sam išla po CZ-u, ne znaju kako da me zavedu… Idem sa onim velom za sahrane… Pitaju me “Gde ti je venac?” ja kažem “Kod čuvara”, ispričala je Ana Nikolić u emisiji “Magazinu In”.

Odnos Raste i Ane Nikolić svet novine svet portal

Dragan Gajić

Poznata pevačica neretko na svom profilu objavljuje detalje iz svog svakodnevnog života, a sada se na opšte iznenađenje mnogih obratila bivšem mužu koji je pre nekoliko dana hitno prebačen u bolnicu zbog jakih bolova u kičmi.

Pročitajte Danas nema toplih Tarinih zagrljaja i ljubičica za mamu – Snimak Ane Nikolić kida srce

Sumnjao je da ima problem sa diskushernijom, ali se ispostavilo da je sve ozbiljnije nego što je izgledalo.

“U pitanju je problem sa kičmom. Nije mogao da stane na noge, odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna”, rekao je izvor za Telegraf.rs.

Odnos Raste i Ane Nikolić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Iako ga je pevačica više puta javno optuživala da je loš otac, situacija se očigledno promenila te je nedavno rekla da su sada u dobrim odnosima i da nije “blokirana” u njegovom telefonu. Sasvim je sigurno je odnos Raste i Ane Nikolić sada bolji, te da se zbog ćerkice Tare trude da održe normalnu komunikaciju, a sada je Ana Nikolić uputila bivšem mužu Rasti javnu poruku na Instagramu:

“Brzo se oporavi tata”, napisala je Ana, dok se snimala u kabini svlačionice u veoma kratkoj kombinaciji, a zatim u sledećim kadrovima vidimo i njihovu ćerkicu Taru, koja pozira sa mamom. Uz objavu, Ana je dodala i Rastinu pesmu “Kavasaki”.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Dragan Gajić, Ivan Vučićević