Razvod Ane Nikolić
Svet

March 12, 2023 10:00

By

Nije se ljubav potrošila… Ana Nikolić sa knedlom u grlu priča o Rasti, da li je to pomirenje na vidiku?

Razvod Ane Nikolić i Raste pevačicu i dalje boli

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta venčali su se 2016. godine, nekoliko meseci pre nego što će na svet stići njihova naslednica, Tara. Međutim, ubrzo su stvari krenule po zlu.

Pročitajte:Ana Nikolić ozbiljno bolesna – Priznala da odlazi na lečenje u inostranstvo, a Rasta preuzima brigu o ćerki

Razvod Ane Nikolić

Ata images

Iako je pevačica 11 godina starija od bivšeg supruga, kod njih godine nikada nisu predstavljale problem. Njihova ljubav bila je toliko snažna da se činilo kao da je to ono za ceo život. Ali, ipak nisu dugo izdržali u braku. Nedugo nakon Tarinog prvog rođendana izdali su zajedničko saopštenje da se razvode, ali da zarad ćerke ostaju u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Ana Nikolić otvorila dušu – Imam traume od brata, dolazio mi je na vrata, lupao

Razvod Ane Nikolić

Ata images

Gostujući u emisiji “Magazin IN” kod Sanje Marinković, pevačica je govorila o bivšem suprugu, trenutnom emotivnom statusu ali i o najbolnijoj temi. Razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste desio se u trenutku najveće ljubavi, zato Nikolićeva ni dan danas ne može u potpunosti da preboli krah ljubavi.

Pročitajte: Rasta joj ovo neće oprostiti – Ana Nikolić puca od ponosa, konačno pokazala ćerku FOTO

Razvod Ane Nikolić

N. Kostić

– Jesi li ti sada slobodna i srećna? – upitala ju je voditeljka.

– Slobodna i sama, srećna sam svakako, to mi nije uslov za sreću. Ostvarena sam kao majka, da mi fali partner kao partner, da. Ali ja sam osoba koja je bolje ništa nego išta – kazala je Ana.

Razvod Ane Nikolić i Raste najbolji je po ćerku Taru, koliko god to surovo zvučalo

Razvod Ane Nikolić

Foto: Ata images

– Vi ste meni toliko bili lep par – rekla je Sanja.

– Mi smo više kao blizanci, više nego moj brat rođeni. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa zlostavljača, teško. I meni je žao ali prosto to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje. – sa knedlom u grlu odgovorila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram