Razvod Ane Nikolić
Svet

December 3, 2022 17:30

By

Ne može niže: Ana Nikolić ponovo u jeku skandala,Tara joj ovo neće oprostiti FOTO

Stajling Ane Nikolić u vrtiću svi su prokomentarisali

Otkako je pre nešto više od pet godina rodila ćerku Taru, pevačica Ana Nikolić u potpunosti se posvetila njenom odgajanju i vaspitanju. Nakon razlaza od bivšeg muža Stefana Đurića Raste, njihova mezimica ostala je da živi sa majkom, a sa tatom ostvaruje redovan kontakt i uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Pročitajte: Trenutak na podu hodnika zasenila je nova fotografija – Kako je Ana Nikolić na sebe stavila doživotni pečat FOTO

Stajling Ane Nikolić

Foto: Ata images

Nedavno su se Ana i Rasta našli u jeku skandala kada je pevačica rešila da iznese prljav veš iz njihovog odnosa optuživši bivšeg supruga da nije dobar otac, te da sa Tarom ne provodi vreme niti se interesuje za nju. Rasta nije želeo da komentariše navode nekadašnje izabranice, međutim Nikolićeva se ne smiruje te se ponovo našla u nezavidnoj situaciji.

Naime, stajling Ane Nikolić u vrtiću mezimice Tare naišao je na brojne osude njenih pratilaca na Instagramu. Visoke potpetice i prekratka pink haljina koja jedva prekriva ono što treba, složićete se nije autfit idealan za predškolsku ustanovu. Crni krzneni kaput i crni šešir sa glomaznim naočarima za sunce upotpunili su stajling Ane Nikolić.

Pročitajte: Ana Nikolić na odvikavanju od alkohola? Pevačica priznala – Idem u Drajzerovu, mislim da blamiram Taru

Stajling Ane Nikolić

Foto: Instagram

Pogrdni komentari su se samo nizali poput onih da Ana definitivno ne razmišlja o svojim postupcima, mnogi njeni fanovi su se zapitali kako je uopšte uspela da uđe u obrazovnu ustanovu ovako odevena. Čini se da pevačica ne mari za kritike, pa je tako okačila nekoliko fotografija ispred vrtića u koji ide njena naslednica, pa čak i fotografiju sa Tarom gde zajedno poziraju ispred ulaza.

Pročitajte: Ana Nikolić neprepoznatljiva – Reči podrške stižu sa svih strana (foto)

Stajling Ane Nikolić

Foto: Instagram

Stajling Ane Nikolić često ume da nas ostavi bez teksta u pozitivnom smislu, ovog puta to nije slučaj, a njen bivši muž se još uvek nije oglasio ovim povodom verovatno ne želeći da produbljuje skandal.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram