Svet

September 23, 2022 14:00

By

Nema više snage, gotovo je: Ana Nikolić se predala porocima, uslikana na podu hodnika (foto)

Ana Nikolić pijana od ljubavi prema porodici i bližnjima

Nakon što je oslabila preko 50 kilograma i svoj život ponovo dovela u red, Ana Nikolić se potom i razvela i ostala sama sa kćerkicom Tarom. Život je namestila po meri i ne krije da joj je sve u životu potaman. Ipak, Nikolićeva ume i dobro da prodrma tle pod nogama, kako sebi tako i drugima a to se upravo i desilo nedavno.

Pročitajte: Ana Nikolić ismejala Karleušu – Jelena prva počela sa uvredama na račun stare prijateljice

Foto: Instagram

O pevačici Ani Nikolić se neretko piše i priča kako se odala porocima a čini se da je ona rešila da na svoj način odgovori na ove prozivke. Ona je, naime, na svom Instagram nalogu objavila fotografiju gde je tip-top sređena dok se, sa druge strane, fotografija o kojoj govorimo nije dopala većini i zbog toga se našla na meti kritika.

Pročitajte: Ana Nikolić brani Nikolinu Pišek – Žestoko odbrusila Miši. Ovo je nečuveno, sahranio si sina, ne taštu

Foto: Instagram

Pratioci su bili iznenađeni ovom fotografijom a u komentarima je nisu štedeli…

Al’ se upropasti žena, žalosno”, “Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti; Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš”, “Auuu Ana …trgni se ženo više, sve više i više vidim u tebi Ejmi Vajnhaus; ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imaš kćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red“, samo su neke od zabrinutih poruka koje su joj ispod objave ostavljali fanovi.

Pročitajte: Ana Nikolić otkrila detalje iz života – Nepismena sam, pre Raste nisam imala ni internet

Foto: Instagram

Nikolićeva je postavila fotografiju na kojoj sedi na podu u hodniku, ispred vrata, dok u rukama drži cigaretu. Ovaj potez mnogi su okarakterisali kao degutantan budući da živi sa ženskim detetom, međutim, sigurni smo da je ovo samo jedna od Aninih indirektnih provokacija onima koji je ne vole i da razloga za zabrinutost nema…

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images