Svet

August 2, 2022 22:00

By

Ana Nikolić nije dobro, porodica u suzama: Još si potrebna ćerki Tari

Život Ane Nikolić oduvek intrigira javnost 

Nakon što je oslabila preko 50 kilograma i svoj život ponovo dovela u red, Ana Nikolić se potom i razvela i ostala sama sa kćerkicom Tarom. Život je namestila po meri i ne krije da joj je sve u životu potaman. Ipak, Nikolićeva ume i dobro da prodrma tle pod nogama, kako sebi tako i drugima a to se upravo i desilo nedavno.

Pročitajte: Ko drugom jamu kopa – Ana Nikolić se gorko pokajala što je ismevala Milicu Pavlović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ona je, naime, na svom Instagram nalogu objavila video gde je tip top sređena a tom prilikom pokazala je i novu frizuru koja se mnogima dopala. Sa druge strane, klip o kom govorimo nije se svideo većini i zbog toga se našla na meti kritika.

Mnogi su procenili da je Ana Nikolić navodno na ovom snimku pod dejstvom alkohola pa su osuli paljbu po njoj. Iako su mnogi rekli da se “žešće upropastila” bilo je i onih koji su joj davali podršku rekavši da pamte njene pesme, talenat i lepotu koja ju je vinula u visine te i da je ovo “ponašanje” nedopustivo isključivo zbog ćerkice Tare.

Pročitajte: Ana Nikolić brani Nikolinu Pišek – Žestoko odbrusila Miši. Ovo je nečuveno, sahranio si sina, ne taštu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Među nesebičnom podrškom je i Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković koji je baš danas objavio njenu pesmu putem Instagram priče uz opis “Život je za žive” koji je inače stih njene pesme pod nazivom “Perspektive” a tekst za ovu pesmu radila je neprikosnovena Marina.

Pročitajte: Uspomena koju će pevačica zauvek nositi sa sobom – Marina Tucaković pred smrt uradila nešto veoma važno za Seku Aleksić

Podsetimo se, Ana Nikolić nedavno se našla u središtu skandala kada je na svom nastupu Miličnu pesmu “Provereno” predstavila kao svoju. Pavlovićeva je ovo strašno zamerila pa joj se čak i javno obratila putem emisije Amidži šou. Ana Nikolić se samo jednom oglasila povodom ovog incidenta. I, Laća, koji je inače veliki profesionalac i stručnjak tad je rekao svoj sud u vezi autorskih prava.

– Drage saradnice, hvala vam što ste ovim činom otvorile priliku za eventualnu debatu na temu autorskih prava, odnosno intelektualne svojine, da slušaoci, ako ih zanima, nauče šta je krađa, šta je „kaver“, šta je zakonski, te ko je od slučaja do slučaja vlasnik pesme. Obe ste mi drage, šoubiz je šoubiz. Takođe, postoje i prava izvođača i prava vlasnika snimka. Mi od tih prava živimo, kako bi vi imali šta da slušate, to je pravo neotuđivo. A kada se to pravo povredi… Šta ćemo sad? – napisao je tada Laća na Instagramu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić