Ana Nikolić u mladosti
Svet

24 јула, 2022 14:00

By

Ko drugom jamu kopa… Ana Nikolić se gorko pokajala što je ismevala Milicu Pavlović

Odnos Ane Nikolić i Milice Pavlović još uvek zategnut

Odnos Ane Nikolić i Milice Pavlović – Ana htela da ponizi koleginicu

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić oko pesme “Provereno” ne jenjava, a novi angažman zvezde Granda njeni fanovi vide kao kosmičku pravdu.

Pročitajte: Otvoreno pismo celoj estradi – Milica Pavlović oplela po kolegama, Kaća Živković žestoko uvređena. Ti koja ćutiš i čekaš

Milica Pavlović iskreno o skandalu

Foto: Rajko Ristić

Milica je najavila tužbu protiv starije koleginice, a kako upućeni tvrde, na osnovu autorskih prava, izgubljene dobiti i čega sve ne, uzeće lepe pare, ali dok se to ne desi ona je profi tirala na drugoj strani – postala je promo lice novog električnog autobusa. Anino podsmevanje na temu Miličinog rodnog Bunibroda, poznatoj firmi je očito dalo ideju da bi Milica lepo promovisala ovaj vid zaštite životne sredine.

Pročitajte: Ana Nikolić se sveti Milici Pavlović – Otkriva detalje koji će joj uništiti karijeru

Sukob Milice i Ane

Foto: Rajko Ristić

Pevačica je na prezentaciju eko busa došla pomenutim prevoznim sredstvom, baš kao što je njena drugarica Jelena Karleuša na jednu prestoničku žurku pre desetak godina stigla iznajmljenim autobusom GSP-a. Ana se nije oglasila ovim povodom pošto je valjda i njoj jasno da je ruganjem zbog naglaska i rodnog sela Milici samo nabila pare u džep i dala joj imidž zaštitnika ekologije.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić