Trudna Anja Alač
PRVO OGLAŠAVANJE

June 7, 2022 11:18

By

Oglasili se zet i ćerka Vesne Čipčić: Evo šta kažu o optužbama za uznemiravanje studentkinja

Suprug Anje Alač oglasio se povodom optužbi studentkinja

Andrej Josifovski Pijanista jedan je od profesora koji se pominju u ispovestima studentkinja Arhitektonskog fakulteta o navodnom uznemiravanju. Docent pomenute institucije, street art umetnik i nevenčani suprug glumice Anje Alač, tim povodom se oglasio na svom Instagram nalogu.

Suprug Anje Alač sve poriče

– Nedavno je Arhitektonski fakultet sproveo anketu gde su studenti birali svog omiljenog profesora/asistenta. Među prvih šest našlo se i moje ime – napisao je Josifovski i nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrej Josifovski – PIJANISTA (@pijanistq)

– Za mene je fakultet svetinja, što za ovih desetak godina rada zna nekoliko stotina studenata koji su pohađali moje vežbe, kao i kolege sa kojima sam radio. Istina je da se ne sviđa mnogima što insistiram na znanju i napornom radu, a ocene ne poklanjam.

U moju profesionalnost u radu su svi dobro upućeni. Imam pametnija posla nego da komentarišem anonimne i izmišljene navode i tabloidne naslove, kojima bi neko da me javno diskredituje.

Pročitajte: Lepa glumica u suzama – Tek što se porodila, Anja Alač saznala da joj muža optužuju za uznemiravanje studentkinja

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrej Josifovski – PIJANISTA (@pijanistq)

– Svi znamo čiji je to mehanizam rada, a opšte je poznato da danas sve može da se naruči.

Verovatno sam se zamerio i onima koji zagađuju prirodnu sredinu, a njima nije problem da čoveka oblate. Uostalom, postoje institucije kojima je posao da sve ovo istraže i provere. O ovoj temi i ovim povodom neću se više oglašavati – napisao je suprug Anje Alač na Instagramu.

 

Glumica koja svom emotivnom partneru neizmerno veruje odlučila je da javno ne govori o svojim stavovima na ovu temu, već da sa svojim životom nastavi dalje. Naime, bez drame, javnog povlačenja i bilo kakvih komentara, Anja je jučerašnji dan provela na splavu sa svojim klasićima, uz muziku i ples, ne skidajući osmeh sa lica, uverena, čini se, da svom emotivnom partneru nema šta da zameri.

IZVOR: HELLO/STORY

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN