Nedeljni ručak Vesne Čipčić Svet, tabloid, magazi, Svet portal
Svet

November 2, 2022 11:30

By

Raj u srcu Vračara pretvorio se u tužnu bajku otkako ju je ćerka napustila, pogledajte kako živi Vesna Čipčić FOTO

Dom Vesne Čipčić prava je porodična oaza mira i harmonije

Za glumicu Vesnu Čipčić mnogi kažu da je jedna od nasjkromnijih glumica, uvek raspoložena i spremna za šalu. Imali smo priliku da je gledamo u mnogim ostvarenjima, ali ono što svakako nismo znali jeste kako živi naša legenda. Otkako se pre više od 13 godina razvela od supruga, kolege Aleksandra Alača, u kući je ostala da živi s decom, ćerkom Anjom koja je krenula majčinim stopama, i sinom Ivanom.

Pročitajte: Otac Tee Tairović raskrinkao Vesnu Čipčić

Suprug Anje Alač

Foto: Instagram printscreen

Dom Vesne Čipčić oslikava njen karakter – sve je uređeno sa stilom, a mnogi ističu da je njena ljubav prema umetninama ogromna. Pa baš zato u njenom kutku možemo videti stilski nameštaj koji njenom prostoru daje određenu toplinu i domaćinsku atmosferu.

Pročitajte: Bivši muž Vesne Čipčić oženio ćerku njenog kolege

Otac Tee Tairović o Vesni Čipčić 

Foto: ATA images

Upravo to postiže time što kad god ima slobodnog vremena ona nešto kuva, sprema razne đakonije za porodicu i prijatelje koji su rado viđeni u njenom domu.

– U mojoj kući gotovo se svakodnevno prčka po šerpicama. To mi je ostalo još iz roditeljskog doma, a takav je i red. Kod mene se još i više mlati varjačom – ispričala je Vesna svojevremeno za domaće medije.

Pročitajte: Lep, mlad i uspešan – Anju Alač svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Vesne Čipčić (foto)

Foto: Instagram

Glumica se trudila da udovolji svima, a njena naslednica Anja ima svoj deo stana u kojem provodi slobodno vreme kojeg nema mnogo jer naporno radi na nekoliko domaćih projekata.

– Retki su trenuci kada smo svi na okupu. Anja je sa svojom drugaricom živela u potkrovlju gde je vodila svoje domaćinstvo, a Ivan ima svoj deo – ispričala je Vesna koja  već izvesni period živi sa nevenčanim suprugom Andrejom Josifovskim Pijanistom s kojim ima i dete.

Pročitajte: Emotivni život Vesne Čipčić u nekoliko fotografija – Ovo je bivši muž glumice i otac Anje Alač

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram