Trudna Anja Alač
JEZIVO

June 6, 2022 11:00

By

Lepa glumica u suzama: Tek što se porodila, Anja Alač saznala da joj muža optužuju za uznemiravanje studentkinja

Zet Vesne Čipčić godinama se*sualno uznemirva studentkinje, tvrde neke od njih

O glumici Anji Alač i njenom suprugu Andreju Josifovskom u poslednje vreme uglavnom se pisalo zbog prinove koju su zajedno dobili i događaja na kojima se pojave kada odaju utisak skladnog para. Baš iz tog razloga dolaze kao vrlo neprijatno iznenađenje i neočekivana stvar tvrdnje pojedinih studentkinja Arhitektonskog fakulteta u Beogradu koje tvrde da je suprug Anje Alač, inače zaposlen kao docent u ovoj ustanovi, jedan od muškaraca koji su se drznuli na se*sualno uznemiravanje devojaka o čemu se inače ovih dana mnogo pisalo po društvenim mrežama zbog jednog njegovog kolege sa istog fakulteta.

Zet Vesne Čipčić se nad studentima već godinama iživljava?

Suprug Anje Alač i zet Vesne Čipčić tako se našao na listi onih koji se nedolično ponašaju, kako se izrazila jedna od studentkinja, i nakon što se o njegovom neprikladnom ponašanju izjasnila jedna ubrzo su stigle potvrde još njih nekoliko.

– Treba spomenuti odvratno, neprimereno i veoma nekulturno ponašanje Andreja Josifovskog koji se godinama iživljava nad studentima – stoji u jednom komentaru, dok je druga studentkinja bila i mnogo oštrija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrej Josifovski – PIJANISTA (@pijanistq)

Pročitajte: Bivši muž Vesne Čipčić oženio ćerku njenog kolege

– Znam toliko primera gde je muvao devojke sa faksa, to se jednostavno pročuje, a među njima je i moja drugarica. Na skoro svim vežbama je dobacivao, nekada i na se*sualnoj osnovi, smeškao se, nekad priđe pa je zagrli ali sve to okrene na šalu, da neko ne bi skontao njegovu nameru. Iako je oprezniji od drugih pa uvek vodi računa da ne pređe granicu dodirivanja, u dobacivanju za njega granica nema – stoji u ispovesti studentkinje fakulteta na kojem je zet Vesne Čipčić zaposlen, a prenosi Story.

Andrej Josifovski još uvek nije reagovao na ove navode, ali višestruka svedočenja o njegovom nedoličnom ponašanju na javnom mestu bude veliku brigu ne samo među studentima i kolegama, već i u čitavoj javnosti.

IZVOR: STORY

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN