Đina razvod roditelja svet novine svet portal
Svet

April 24, 2024 19:30

By

Sad kad se zainatim… Đina Džinović objavila nove vesti i svima slomila srce, šta je sve rekla majci

Đina razvod roditelja odlično podnosi, bar se tako čini

Đina razvod roditelja odlično podnosi, ako se da primetiti putem Instagrama budući da njen život bez obzira na dramu koja se odvijala u vili na Senjaku, nije stao. Njena majka, Melina Džinović ostala je da živi sa njom i sinom Kanom u porodičnoj kući, a ekipa “Blica” nedavno je uhvatila mlađanu naslednicu, kako izlazi iz vile i ulazi u taksi.

Đina razvod roditelja svet novine svet portal

Ata images

Đina razvod roditelja prihvatila mirno

Nakon toga. Đina nije viđena kako izlazi iz svog doma ali se ona sama oglašava putem Instagrama. Ona je, naime, prečesto na ovoj društvenoj mreži, obožava svog psa kog prečesto šeruje, ali jedna objava u moru mnogih sve je iznenadila.

Pročitajte Posle svega, ona je stala Seki na crtu – Jasno je bilo da Veljko ima drugu

Da je Đina razvod roditelja skroz normalno prihvatila govore i njene slike pa čak i fotografije iz izlazaka a ova je posebno dokazala da je bez obzira na sve, okrenuta sebi a ne problemima.

Đina razvod roditelja svet novine svet portal

Instagram

Đina razvod roditelja odlično primila, o njima uoopšte ne priča

Osim toga, interakcija sa njenim fanova je na zavidnom nivou pa ih je osim toga obavestila i o tome šta je kupila od garderobe za predstojeći letnji period. Ove njene izjave i više su nego dovoljne da bi shvatili da je Đina razvod roditelja prihvatila mirno i posve zrelo.

Đina razvod roditelja svet novine svet portal

Instagram

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

Pročitajte Ðina Džinović potpuno van sebe zbog Harisa i Meline, iznela strašne tvrdnje na njihov račun – Ovo boli!

Đina je pričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama.

Đina razvod roditelja svet novine svet portal

Ata images

Đina razvod roditelja – Vila na Senjaku ostaje Melini

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića je ista tetka – Melina srećna što nije na nju

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Đina Džinovićm koliko je srpskim medijima poznato, nije se oglasila po pitanju razvoda svojih roditelja, ali da li im je nešto nasamo rekla, posebno majci, ostala je nepoznanica. Bar, za sada…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images